Zmaga z dvema zadetkoma Suleja

Na Bonifiki sta se udarila stara rivala, Kanarčki, ki se še vedno borijo za 4. mesto in Domžale. Na tekmi teh dveh ekip ni nikoli manjkalo zadetkov in tudi tokrat ni bilo drugače zmaga s 3:1 jih je popeljala na četrto mesto lestvice, ki bi lahko potem ko je Rogaška, finalist pokala, ostala brez licence za prihodnjo sezono prineslo tudi še zadnje mesto za evropska tekmovanja oziroma kvalifikacije za konferenčno ligo. Videli pa smo tudi dva nepriznana zadetka po enega v vsaki mreži. Gledalci so tokrat le prišli na svoje, saj so videli odličnega Wisdoma Suleja, ki je z dvema zadetkoma potopil Domžalčane. Koper bo v 35., predzadnjem krogu prihodnjo nedeljo gostoval pri prvaku letošnje sezone Celju.

.

Prva liga Telemachh

KOPER − DOMŽALE 3:1 (2:0)
Sule 27., 95., Jurić 40.; Stuparević 78.

  • Stadion Bonifika, sodniki: Bubek, Pospeh, T. Jug.
  • Koper: Vodan Jecelj (od 1. Koprivec), Palčič, Mittendorfer, Sidibe, Bručić, Ankrah (od 66. Groznica), Pabai, Petriško (od 66. Osuji), Vešner Tičić (od 84. Kočar), Jurić (od 67. Lauš), Sule.
  • Domžale: Štubljar, Klemenčič (od 55. Mutavčić), Đapo (od 76. Bobarić), Offenbacher, Hodžić, Markuš, Topalović, Stuparević, Karahodžić Dovžan (od 69. Perc), Pišek (od 76. Krupić), Krstovski (od 46. Tolić).
  • Rumeni kartoni: Sule, Vešner Tičić, Lauš; Tolić.