Točka iz Murske Sobote

Tretjič in remi, prvi polčas z nekoliko presenetljivo postavo se rumeni niso najbolje postavili. Prejeti zadetek v zadnji minuti prvega polčasa zopet z glavo in o tem ne bi več razpredali dalje. Uvod v drugi polčas in dosežena enajstmetrovke, Timothee Nkada jo je po uspešno zadeti in poskrbel, da sta bili ekipi po v 50. minuti poravnani. To pa je bila verjetno tista inekcija, ki nas je zopet vrnila v igro. Koprčani so drugi polčas bili boljši, posest žoge, tako kot priložnosti, ki smo jih zapravljali kot po tekočem traku. Vseeno točka iz Murske Sobote je le uspeh. Trener Oliver Bogatinov še ni izgubil in naj boo tako še tudi vnaprej. Koprčane v četrtek čaka še zaostala tekma 25. kroga v gosteh proti Domžalam.

prva liga telemach

MURA − KOPER 1:1 (1:0)

Maroša 45.+2; Nkada 50.

Sodnik: Anže Jerič

Mura: Mihelak, Pucko (od 74. Ščernjavič), Sadriu, Maruško, Kous, Nuhanović, Tripi, Antolin (od 64. Proleta), Kiziridis (od 64. Čakš), Šarić (od 64. Turudija), Maroša.

  • Koper: Koprivec, Pavlović (od 46. Bručić), Palčič (od 67. Jelenič), Prce, Čustović (od 46. Pabai), Sidibe, Ankrah, Vešner Tičić (od 64. Omladič), Ruedl (od 46. Sule), Tomek, Nkada.
  • Rumeni kartoni: Maruško, Nuhanović, Maroša, Kous; Tomek.
  • Rdeči karton: Kous (86.).