Kanarčki se potijo

Treningi pod vodstvom trenerja Oliverja Bogatinova potekajo po začrtanemu programu. Na igrišču je videti, kar nekaj novih obrazov, ki pa verjetno ne bodo dobili vsi priložnosti za igranje naš klub. Pri strokovnemu vodstvu poleg že znanih obrazov smo videli povratek trenerja vratarjev Benjamina Levaka in našega Aleksandra Rajčeviča. Včeraj so kanarčki tudi odigrali prvo pripravljalno tekmo z našimi starimi znanci Primorju. Koprčani so že v prvem polčasu zadeli dvakrat in vknjižili prvo zmago. Strelec obeh zadetkov je bil še ne 16 let star najboljši strelec minule sezone 1. kadetske lige (22 tekem, 28 golov) je znova pokazal izjemen talent, ki ga razvija v rumeno-modrem dresu.

Slika Facebook FC koper

Novice – Metod Jurhaj

26-letni nekdanji mladi slovenski reprezentant, ki se lahko pohvali, da je bil del Celja pri obeh osvojenih naslovih prvaka, je v pravkar končani sezoni v statistiko vpisal le dva nastopa v Prvi ligi Telemach, v kateri je doslej skupaj branil na 62 tekmah.

Otrok Celja, se ježe poslovil od kluba iz knežjega mesta in se priključil treningom Kopra. Na Bonifiki iščejo novega vratarja, očitno pa ne bodo pripeljali le enega, marveč kar dva. S Koprom se je za sodelovanje že dogovoril Luka Baš iz Radomelj, zdaj se je ekipi, ki jo vodi Oliver Bogatinov, priključil še Metod Jurhar. No, sodelovanje uradno še ni sklenjeno, pogodba še ni bila podpisana in dokler je tako, lahko kakopak vedno pride do preobrata.