Hajduk se je izvlekel

Kanarčki v pripravah za nadaljevanje sezone so danes gostili splitski Hajduk, ki se je izvlekel v zadnjih minutah srečanja. Srečanje je potekalo v lepem vzdušju in dobremu obisku čeprav so še večji obisk malce pokvarile obilne padavine, a ga je po drugi strani začinila dobra in zanimiva predstava tekmecev na igrišču. V prvem polčasu se je domača ekipa pokazala v dobri luči, igra je stekla le proti koncu srečanja so gosti malo pritisnili. Kanarčki so pretili iz nevarnih položajev okoli kazenskega prostora Hajduka, toda zmanjkala jim je zadnja podaja. V nadaljevanju so rumeni povedli v 66. minuti z lepim zadetkom. Ahmed Franck Sidibe je podal na kot, potem pa je Gabriel Groznica iz obrata odlično sprožil in premagal gostujočega čuvaja mreže za 1:0. Igralci Hajduka pa so se le izvlekli z zadetkom Yassine Benahrou približno tri minute pred iztekom devetdesete, ko je uspel z bližine premagati domačega vratarja za končnih 1:1. Koprčane čakajo naslednji izzivi v Turčiji na obali Sredozemskega morja, v kraj Antalya se bodo podali že jutri.

FC Koper – HNK Hajduk 1:1,0:0

Strelca: 66´ Groznica; 87´ Benrahou)

Sodnik: Mihael Antić , Manuel Vidali, Žiga Knafelc

Koper je tekmo začel v postavi Koprivec, Mittendorfer, Prce, Diaby, Tepšić, Tomek, Lauš, Marsetič, Jelenič, Nkada, Sule,

V nadaljevanju so zaigrali še Ćurćija, Sidibe, Mrkela, Pabai, Pavlović, Groznica, Ankrah, Petriško, Osuji, Mulahusejnović, Ruedl. Odsotni so bili Omladič, Palčič, Vešner Tičić, Kočar, Krajinović, Hrvatin.

Hajduk: Kalinić,Kalik,Odjidja,Hrgović,Mikanović,Elez,Benrahou,Trajkovski,Dajaku,,Brajković,Čuić

Igrali še : Livaja