Ali bo Bonifika pokala po šivih

V sredo bo v Kopru gostovala ekipa Hajduka iz Splita. Gostovanje vodilne ekipe hrvaškega prvenstva je v Kopru sprožilo velikansko zanimanje za ogled druge pripravljalne tekme Kanarčkov. Koliko navijačev torcide in tistih ljubiteljev hrvaškega kluba bo prišlo na našo Bonifiko bomo videli v sredo ob 17h. Koper je nazadnje igral s Hajdukom leta 2015, ko je v kvalifikacijah za evropsko ligo poleti na Bonifiki zmagal 3:2, v Splitu pa je izgubil z 1:4.

Navijači in podporniki FC Kopra na stadion vstopajo skozi glavni vhod.

Podporniki HNK Hajduk Split na stadion vstopajo na vhodu pri Pub 33.

pripravljalna tekma

FC Koper vs NK Hajduk

Organizator in tudi policisti pričakujejo večje število obiskovalcev javne športne prireditve. Prav tako pričakujejo večje število pripadnikov organizirane navijaške skupine nogometnega kluba Hajduk Split iz širšega območja Hrvaške, sporočajo s koprske policijske uprave.

Policisti pa prosijo, da prebivalci in obiskovalci Kopra ta dan upoštevajo opozorila in navodila policistov. Upoštevati je treba, da bo zaradi zagotavljanja varnosti med 16. in 20. uro lahko občasno moten cestni promet na Ljubljanski cesti, Cesti Zore Perello-Godina ter drugih cestah v okolici stadiona.

Obiskovalcem javne prireditve še svetujejo, da pridejo na stadion pravočasno in da pri vstopu ter zadrževanju na stadionu upoštevajo navodila ter usmerjanja varnostne in rediteljske službe organizatorja športnega dogodka in policistov.

vir:Primorske novice