Znamenita sodnica stopila v bran Skomini

Brazilska atraktivna nogometna sodnica Fernanda Colombo je analizirala situacijo, v kateri se je znašel Presnel Kimpembe, katerega je ob poizkusu blokiranja strela žoga zadela v roko, Damir Skomina pa se je ob pomoči VAR-a odločil za enajstmetrovko. Marcus Rashford se je nato izkazal za zanesljivega izvajalca, saj je Rdeče vrage popeljal v naslednji krog Lige prvakov, kar je zelo razjezilo Neymarja, ki je Skominino odločitev označil za sramotno, obenem pa popljuval “štiri tipe, ki nimajo pojma o nogometu” in jim povedal, da naj se j***jo.
“Prvič: odločitev sploh ni sramotna, sodnik je ravnal pravilno, ko je dosodil enajstmetrovko. Mogoče je sramotno imeti prednost in nato izgubiti doma. Samo v razmislek,” se je na situacijo odzvala Colombo ter nadaljevala z analizo incidenta.
“Drugič: Četverica, ki nima pojma o nogometu, pravi Neymar. Pa kdo pri zdravi pameti bi postavil štiri amaterje, ki ne bi vedeli, kaj je žoga, da sodijo eno izmed največjih tekem na svetu. Nima smisla. Če so bili tam, so si to zaslužili. Da bi bil sodnik, se moraš učiti, opravljati izpite, si nabirati izkušnje,” je pojasnila Colombo.
“Tretjič: Neymar pravi, da si počasnih posnetkov sploh ne pogledajo. Počasni posnetek se pogleda, da se ugotovi trenutek kontakta. Torej da se ugotovi, če je žoga zadela branilca PSG-a v roko, ali ne. Da! Igra z roko je obstajala! To je kamera, na kateri se to vidi,” je odgovorila na očitek, da si Skomina sploh naj ne bi ogledal počasnega posnetka.

“Četrtič: ‘Kako lahko igra z roko, če je obrnjen s hrbtom proti žogi?’ Zakaj se je obrnil? Ker je želel blokirati žogo. Toda ker je poznal let žoge in je obrnil hrbet, je tvegal, da ga žoga zadane v katerikoli del telesa, vključno z roko,” je svojo analizo pripeljala h koncu Neymarjeva sonarodnjakinja ter zaključila, da je VAR ena izmed pozitivnih stvari, ki so doletele nogomet.

Več na: https://www.zurnal24.si/sport/nogomet/znamenita-sodnica-stopila-v-bran-skomini-in-udarila-po-neymarju-324633 – www.zurnal24.si

1 komentar

    • Franci on 8. marec, 2019 at 16:14

    Ma da mi ona sodi ji dovolim var vsaki dan.

Komentarji so onemogočeni.

Facebook
Facebook