Zmaga, padla je Sežanska trdnjava

Koprčani so danes v zadnjem jesenskem krogu premagali trdo žive Sežance in jim prizadeli prvi poraz doma. Kanarčki so bili v prvem polčasu neustavljivi in bi lahko dosegli tudi še kakšen zadetek več. Začelo se je sanjsko, ko sta kar dvakrat udaril z navezo Bojan Knežević – Maks Barišič. Hrvaški vezist je obakrat podal, 25-letni napadalec pa je v 4. minuti le dočakal prvenec v Prvi ligi, že tri minute kasneje pa je zatresel še za 2:0. Kar trije zadetki v osmih minutah, škoda je le napake koprske obrambe, ko so domačini zmanjšali zaostanek. Vendar to ni ustavilo razigranih Koprčanov, ki so prvi polčas sklenili s kar 4 doseženimi goli. V 21. minuti je udaril prvi strelec Nardin Mulahusejnović, pred odmorom pa je bil natančen s pravim evro golom še Žan Žužek. V drugem polčasu je Tabor zagospodarili na igrišču. zadel kar dvakrat a mu to ni pomagalo do ugodnega rezultata. Koper je danes bil boljši nasprotnik in z osvojenimi tridesetimi točkami in osvojenim četrtim mestom zasluženo odhaja na zimski odmor.

CB24 TABOR SEŽANA – KOPER 3:4 (1:4)

Stančić 8., Aldair 62., Stanković 93.; Barišić 4., 7., Mulahusejnović 21., Žužek 38.

Stadion Rajka Štolfe, brez gledalcev, sodniki: Glažar, Šprah, Burjan.

Rumeni kartoni: Makoumbou, Babić, Briški, Kouao, Salkić, Djalo Aldair; Vršič, Krajinović.

CB24 Tabor Sežana: Koprivec, Ristić, Nemanič, Briški, Makoumbou, Grobry, Mihaljević (26./ Salkić, 82./Stanković), Kouao, Stančič, Babić (46./Djalo Aldair), Stare (46./Rovas).

Koper: Vargić, Jozinović (66./Mišić), Rajčević, Žužek, Palčič, Knežević, Jelić Balta, Krajinović (80./Vošnjak), Vršič (60./Dodlek), Barišić (66./Stevanović), Mulahusejnović (60./Spinelli)

Video

2 komentarja

    • darko on 21/12/2020 at 19:58

    Ma vi ste veliki bleferji. Spomlad bo še veliko slabša.

    • klemen on 20/12/2020 at 7:31

    Izreden prvi polčas Kopra v Sežani, je upanje oz želja nas navijačev, da je to, to, kar želimo gledati v drugem delu sezone! No vidi se, da ekipa fizično začne padati zaradi dolgega pavziranja ( 1 liga, je igrala do konca ) in zaradi korone niso izvedli priprav kot se spodobi ( tudi sestava ekipe, je zamujala ) ter tudi zadostno število težkih tekem niso odigrali Sedaj se je potrebno spočiti in popolnit ekipo na mestih, kjer je potrebno ter se vrhunsko fizično pripravit na drugi del prvenstva! Ta ekipa še ni pokazala v celoti, kaj zmore in zato Srebrnič mora dvignit nivo dela in jih ustrezno pripravit, da lahko pokažejo več takšnih iger, kot so jih v prvem polčasu v Sežani! Forza Koper!

Komentarji so onemogočeni.