Zmaga na prvi pripravljalni

Koprčani so odigrali prvo pripravljalno tekmo in zasluženo premagali tretjeuvrščeno ekipo črnogorske nogometne elitne druščine. Po dolgem času pa se je zgodilo, da je bilo v postavi kar sedem domačih igralcev. Prisotni gledalci so po tekmi danes to potezo trenerja pohvalili, saj je bodočnost ekipe v doma vzgojenih nogometaših.

Rumeni, danes modri so takoj prevzeli vse niti igre in od prvega sodnikovega žvižga prevzelo kontrolo nad igro in pokazali, da si na prvi tekmi želijo zmagati. Igrala se je četrta minuta, ko je z je podajo Gajška izkoristil Šolaja in zadel ter popeljal Koprčane v vodstvo. Domači so imeli vseskozi posest žoge v svojih nogah, tako, da gostje razen nekaj zadnjih minut prvega polčasa niso preveč ogrožali koprska vrata. V drugem polčasu sta ekipi doživeli nekaj sprememb, so pa za to gostje z malo  bolj agresivno igro imeli lahko pobudo. Toda njihovo usodo so “kanarčki” zapečatili 15 minut pred koncem tekme, ko je zadel Mario Sačer. Domači so tako na prvi pripravljalni tekmi pustili soliden vtis. V sredo pa se odpravljajo v Medulin, ko bo njihov naprotnik bosanski ligaš Krupa.

FC Koper – OFK Titograd 2:0 (1:0)
Strelci: Šolaja, Sačer

Igrali so: Stojković, Badžim, Hadžić, Čavalić, Cvek, Andjelić, Gajšek, Guberac, Sačer, Šolaja. Igrali so še: Cerovec, Vrdoljak, Baša, Glavaš, Opara, Angov, Štromajer, Verunica.

[metaslider id=33203 cssclass=” alignnormal”]

Komentarji 3

  • Nostalgik on 28/01/2019 at 12:15

  Ne verjamem da je igralec hvaške 2. lige boljši kot koprčan iz 2.slovenske lige. Hrvat ,če bi bil dober , bi ga kupili prvoligaši, a naš koprčan bo sigurno pojedu travo na bonifiki za Koper. Zato obvezno zvleč v klub čim več igralcev ,ki so zrasli na bonifiki. In naj bo to prvi cilj kluba ; 80% igralcev ,ki so dali skozi mlajše selekcije Kopra in 20% je lahko foreštov ,ma pero morejo bit vrhunski igralci !Taku je blo enbot in je štimalo vse.

  • Starinavijač on 28/01/2019 at 11:13

  Domači igralci JA, ostali niso omembe vredni!!!! Bužan mora biti št.1 med vratnicami, Grlj je eden najslabših golmanov v zgodovini kluba!

  • Rumeni on 28/01/2019 at 7:08

  Osem naših, da slika je boljša ampak na klopi je hrvaški trener in zraven Županovič. Spomnimo e se kako so HR igralci bojkotirali Bužana, ko so le ti hoteli, da brani Grlj. Ampak to so notranje zadeve in jih bodo rešili med seboj, mi hočemo enostavno, da je v ekipi čim več domačih igralcev. Včeraj ni bilo za prvič slabo in samo tako naprej…

Komentarji so onemogočeni.

Facebook
Facebook