Zmaga na prvi pripravljalni

Koprčani so odigrali prvo pripravljalno tekmo in zasluženo premagali tretjeuvrščeno ekipo črnogorske nogometne elitne druščine. Po dolgem času pa se je zgodilo, da je bilo v postavi kar sedem domačih igralcev. Prisotni gledalci so po tekmi danes to potezo trenerja pohvalili, saj je bodočnost ekipe v doma vzgojenih nogometaših.

Rumeni, danes modri so takoj prevzeli vse niti igre in od prvega sodnikovega žvižga prevzelo kontrolo nad igro in pokazali, da si na prvi tekmi želijo zmagati. Igrala se je četrta minuta, ko je z je podajo Gajška izkoristil Šolaja in zadel ter popeljal Koprčane v vodstvo. Domači so imeli vseskozi posest žoge v svojih nogah, tako, da gostje razen nekaj zadnjih minut prvega polčasa niso preveč ogrožali koprska vrata. V drugem polčasu sta ekipi doživeli nekaj sprememb, so pa za to gostje z malo  bolj agresivno igro imeli lahko pobudo. Toda njihovo usodo so “kanarčki” zapečatili 15 minut pred koncem tekme, ko je zadel Mario Sačer. Domači so tako na prvi pripravljalni tekmi pustili soliden vtis. V sredo pa se odpravljajo v Medulin, ko bo njihov naprotnik bosanski ligaš Krupa.

FC Koper – OFK Titograd 2:0 (1:0)
Strelci: Šolaja, Sačer

Igrali so: Stojković, Badžim, Hadžić, Čavalić, Cvek, Andjelić, Gajšek, Guberac, Sačer, Šolaja. Igrali so še: Cerovec, Vrdoljak, Baša, Glavaš, Opara, Angov, Štromajer, Verunica.

  • Koper OFK Titograd 2019
EnglishSlovenian