Zaslužen počitek

Koprčani bodo še nekaj dni imeli vadbo na precej razmočenih igriščih Bonifike, na to se bodo odpravili na zasluženi odmor. Nadaljevanje prvenstva in pomladni del bo šele v nedeljo osmega marca, ko bodo “kanarčki” gostili ekipo iz Brežic.

Zaslužen počitek

Spremembe v igralskem kadru

Po kratkem pogovoru s tehničnim direktorjem Boško Županovičem o nadaljnjih aktivnosti prve ekipe smo izvedeli, da so se zahvalili nekaterim igralcem, ki so bili kar nekaj časa z nami in igrali v našem klubu. Tako so odšli Mateo Verunica, do sedaj posojeni igralec (Dekani), Željko Tomić, Stipe Vrdoljak, Stefan Andjelič, Robi Gajšek, Žiga Opara in Jaka Štromajer, ki pa bo ostal in delal v klubu. Koprčani se bodo ponovno zbrali v januarju v mesecu februarju pa bodo odšli na skupne priprave v turško Antalijo.

Komentarji 4

Preskoči na obrazec za komentar

  • Stari navijač on 03/12/2019 at 0:50

  Pa Žiga Opara je produkt naše nogometne šole, zakaj je to dobro???

   • Koper for ever on 03/12/2019 at 14:08

   Pa saj stalno komentiraš,da je to vodstvo bolj naklonjeno domačim igralcem?Sedaj pa naštej domače fante v prvi postavi ali pa domače fante v celotni članski ekipi.Uau nova uprava forsira domače fante.!!!Mladinska in kadetska ekipa bo težko obstala v 1. ligi (upam da se motim) ali bo za to spet krivo prejšnjo vodstvo kluba?Ali je posledica ,da večina ekip v celotni Sloveniji že pri u15 kupuje igralce od drugod -žal na celi obali ni tako kakovostnih igralcev kot je bilo to nekoč,posledica tega je slabo delo v vseh klubih na celotni obali ne samo Kopra.
   Pa še to -nihče iz uprave kluba se ni zavzel,da na krožišče pred stadionom postavijo žogo ,kot mi je znano je večina javnosti bila naklonjena žogi tam -sedaj pa so jo novi občinski veljaki postavili pred smetiščem na sadionu v Dekanih.Torej idealne uprave, da bo zadovoljila vsem ni-upam samo da se v prvo ligo uvrstimo brez kvalifikacij.

   • navijač z obale on 03/12/2019 at 14:45

   Žal ni dovolj resen igralec, nima kvalitete za 1.ligo. Mogoče bo v nižji ligi bolj uspešen, če se bo dovolj posvetil nogometu, potenciala ima dovolj tudi za razvoj. Ampak dejstvo je da že dolgo časa ni igral cele tekme na potrebnem nivoju, kot to zahteva NK Koper, ki cilja na 1.ligo.

   • Nostalgik on 03/12/2019 at 14:56

   Pa zato ki nima hrvaškega državljanstva !

Komentarji so onemogočeni.