Zamenjava grba in samo točka

Koprčani so se danes predstavili z novim starim grbom in v medli predstavi pred nekaj petsto gledalci osvojili samo točko proti ekipi iz Brd. V prvem polčasu smo nekako gledali igro le na ena vrata in nekaj pol priložnosti “kanarčkov”. Koprčani so poizkušali s predložki pred gostujoča vrata in v zelo lepem preigravanju gostujoče obrambe tudi zadeli, a je sodnik zaradi igranja z roko kapetana Guberca zadetek razveljavil. Ekipi sta se tako v prvem polčasu razšli brez zadetka. V drugem smo le dočakali zadetek, ko je Goran Galešič v kazenskem prostoru preigraval in z lepi strelom matiral gostujočega vratarja. Toda Koprčani niso v nadaljevanju znali in zmogli več prebiti gostujoče obrambe. Sledi padec v igri, in dejali bi isto kot proti Krki in Dekanom, niso tekalno več sledili ekipi Brd, ki je znala obrniti igro v svojo korist. Gostje so v eni napadalni akciji, ko so rumeni v obrambi naredili kopico napak izenačili. Igralci Kopra še tako naprej ostajajo brez zmage, sedaj pa jim sledi še neugodno gostovanje proti Gorici, ki bo dalo marsikateri odgovor.

FC Koper – NK Brda 1:1(0:0)

Strelci. Galešić,(57′), Jogan,(87′)

Sodniki:Šmajc David (glavni sodnik), Brezar Davor (1. pomoč), Frece Tine (2. pomoč), Delegat: Kokolj Andrej

Rumeni kartoni: Jelić Balta Jalinous, Guberac, Jogan, Jazbar.
Število gledalcev: 600

Koper
40 Igor Nenezić V
5 Denis Cerovec
6 Darko Mišić
7 Ivica Guberac K
8 Ivan Borna Jelić Balta
9 Stipe Vrdoljak
10 Dare Vršič
14 Luka Badžim
21 Žan Žužek
22 Goran Galešić
30 Jaka Štromajer

Rezervni igralci
41 Primož Bužan V
20 Edi Baša
23 Željko Tomić
27 Damir Hadžić
70 Robi Gajšek
77 Rene Šolaja
97 Stefan Andjelić

Brda
1 Denis Pintol V
3 Uroš Celcer
6 David Frelih
9 Kris Jogan
10 Jan Humar
11 Rok Bužinel
13 Denis Jazbar K
18 Amadej Marinič
19 Jani Curk
20 Admir Musić
23 Dawoud Dominik Jalinous

Rezervni igralci
12 Kristian Petrovčič V
7 Demirel Jusufagić
8 Matic Perše
14 Luka Bilić
16 Darius Daniel Jalinous
17 Tim Golob
22 Anel Topuzović

Komentarji11

Preskoči na obrazec za komentar

  • StariNavijač on 07/08/2019 at 19:00

  Zakaj prvi strelec prejšnje sezone ne štarta v 1 postavi. Fantina ima potencial in znanje……vendar raje dizelaš, kot Edi Baša…..boooo, čudno je to meni?!

  • Koper on 06/08/2019 at 16:10

  Prvenstvo je se dolgo 30 tekem treba odigrati fantje glave gor verjamemo v vas, nš bravo je tud
  V drugi ligi slabo prvenstvo startal na koncu je bil prvi.

  • StariNavijač on 05/08/2019 at 22:31

  Kaj KOZLA na uradni spletni strani mislijo kaj kmalu odmakniti, ker gre človeku na bruhanje, ko gleda tisti pogrebniški grb?

  • dd on 05/08/2019 at 14:46

  Menjava grba super. Manjka še menjava kapetana. Lahko igra 3 ligo, več pa je prevelik zalogaj. Žal bil vedno. Ampak politika je k….

  • Rumeni on 04/08/2019 at 18:28

  Hitreje, hitreje samo to danes šteje v tem nogometu. Koper ima žal malo starejšo in počasno ekipo. Ni slaba ampak bo potrebno uravnotežiti sestavo moštva. Nenezič ali Bužan prednost dajem mlajšemu, na sredini samo dva ali Guberac, Vršič, in potem zamenjava Galešič, Tomič. Dva osrednja mlada vezista obvezno v ekipo, kajti preveč se pušča prostor po izgubljeni žogi za protinapade. Vidi pa se , da znajo, če pa zmorejo je pa druga stvar to naj ugotovi strokoven štab. Upam, da se poberejo do Gorice in spet pridemo v igro. Vsi zadovoljni ob menjavi grba….bravo….z malimi koraki bomo spet tisti ta pravi.

  • Navijač Obale on 04/08/2019 at 11:02

  Nasprotnik je igral zaprto in na proti napade, če bi dali hitro gol že v prvem polčasu bi blo lažje, tako pa je ekipa postajala vse bolj živčna in izgubljala na moči. Spet padec proti koncu tekme in namesto na 2-0 smo dobili gol. Tako se prve lige ne bo videlo, naš kader sicer ni slab, ampak večina klubov v 2.ligi ima nekaj bivših prvoligaških igralcev in nobena ekipa ni naivna. Treba bo še malo polente pojest.

  V soboto pa vsi v Ajdovščino pomagat kanarčkom, to bo zelo pomembna tekma,!

  • KP stara garda on 04/08/2019 at 10:18

  Samo dokaz da druga liga ni lahek sprehod.
  Imamo dolocene izkusnje ampak zelo malo kvalitete….bomo videli kako in kaj zelo kmalu

  • Vedno Kanarcek on 04/08/2019 at 8:12

  Žal tudi tokrat brez zmage. Poraja se vprasanje, ali so to pravi igralci za napredovanje. Tudi tokrat kot v prvem kolu smo po 65 min kodicijsko padli. Posledično tudi prijeli gol. Koper brez prepoznavne igre iz edinega strela na gol nasprotne ekipe dobili gol. Potrebno bo nekaj spremeniti v vezni liniji. Kapetan ekipe na tem nivoju(2.liga) ne more igrati. Prepočasen, brez idej v igri neprepoznaven, vedno nekaj protestira, oziroma gestikulira na soigralce, ceprav je sam najvecji krivec za zgresene podaje in podobno. V vezni liniji treba poizkusati z Anđelkovicem slabsi od kapetana ne more biti. Se verjamemo v vas, gremo Koper, nič se ni zgubljenega….

  • Simon on 04/08/2019 at 7:50

  Ponovila se je zgodba iz NM. Ta ekipa nima možnosti za se borit za prvo ligo. Kot sem že napisal po prvi tekmi je potrebno igrati 95 minut. Sedaj se razmišlja , da bodo neke izkušnje naredile razliko, ampak že dvakrat se je pokazalo , da ni tako. Igralci, ki so z lahkoto zmagovali v tretji ligi, so za drugo ligo premalo kvalitetni in ne pričakovat, da bo ena okrepitev(Vršič) to nadoknadila. Potrebno se je postaviti na realna tla.
  Po zamenjavi grba in dresov sem bil ponovno po 4 letih na tekmi.

   • Gregor on 07/08/2019 at 16:07

   Želim si, da igramo privlačen nogomet. Tako kot ga igra vsa ta leta NK Maribor. Lahko pridejo padci, tako je v športu, ampak po njih se je treba pobrati. Imeti moramo jasne cilje. In povsem dobrodošlo bi bilo, da bi se število navijačev na stadionu povečalo. Nujno rabimo zelo veliko število TIFOZOV (ne 30), ki jim ne bo težko priti na tekmo, navijati z srcem brez neredov in iti na gostovanja. Rabimo KOMPLEKSEN KOPER. Kjer ne bo kot se je dogajalo. 2 tekmi zgubimo na stadionu 50 gledalcev in propad sistema.

  • Stari navijač on 03/08/2019 at 23:31

  To je to, ko imaš v ekipi 3 dizelaše.
  Ekipa ni taprava za uvrstitev v 1 ligo?!
  Manjka tudi ogromno samozavesti, katera pa pride z zmagami.

  Zakaj Hadzic ne igra???
  Nenezic ni nič boljši od Bužana!!!

  Zelo težko se bo sploh uvrstiti med prve 3, v kolikor se ne bo takoj začelo zmagovati!

Komentarji so onemogočeni.