S starim predsednikom naprej

Nemški vlagatelji so imeli do četrtka čas, da sprejmejo odločitev o vstopu v klub in da z bančnimi garancijami pokažejo resnost svojih namenov. Predsednik Kopra se je danes sestal z nemškimi vlagatelj, ki so danes prišli v Koper in delu vodstva koprskega kluba osebno sporočili, zakaj s poslom ne bo nič.

“Nismo dosegli dogovora, ta zgodba je zdaj zaključena. Dokončno. Gremo naprej in delamo naprej, kot da se ni nič dogajalo,” je razkril Anto Guberac.”

Predsednik FC Koper je za Primorske novice razkril kaj je šlo narobe:  

“Pogovori so potekali zelo korektno, gospod Adam Delius pa nam je pojasnil razloge, zakaj posla ne moremo dokončati. Gre za pogodbo, ki sta jo sklenila prejšnji predsednik in finančni direktor kluba, za katero so potencialni vlagatelji presodili, da predstavlja preveliko pravno tveganje,” je dejal Guberac in s tem potrdil, da je posel propadel tudi zaradi pogodbe med klubom in športnim direktorjem Boškom Županovićem na osnovi odkupa terjatev Milana Mandarića do FC Koper.

Komentarji 3

  • Domaci navijac on 12/06/2021 at 10:09

  Bosko je edini ki drzi se skupaj ta klub, vse okoli njega je gnjilo. Pol ekipe igra zgolj enosmerni nogomet, zdaj bojo spet pripeljali “okrepitve” ko pa imas v krogu 50-100km igralce kateri bi lahko okrepili Koper za “manj stroskov” (Dzuzdanovic iz primorja, pa se kaksen igralec iz gorice) tudi Baso bi skoraj da morali vrniti,glede kondicije pa mislim da ima Koper kondicijskega trenerja kateri je nazadnje pretekel do kaksne torte ali pa hitre prehranske gostilne.. No ja bomo videli kaj bo forza koper!

  • Klemen on 11/06/2021 at 10:15

  Hm igrali naj bi mladi in hitri igralci? Kar nekaj starejših igralcev se poslavlja, a ” hitri kapitan ” ostaja in zaseda mesto enemu od mladih vezistov, ki ne dobijo igralnih minut! In športni direktor ima res prefinjen nos za izbor igralcev ni kaj! Mislim, da bi navijači bolje sestavili in postavili igralce na igrišču kot naši ” strokovnjaki”, ki ne vidijo v mladih naše nogometne šole nobenega igralca za prvo ekipo in ne samo to niti priložnosti ne dobijo, da bi se izkazali, a dejstvo je, da smo zmeraj imeli na obali valilnico talentov le priložnost jim je potrebno ponuditi oz kot bi rekli tu v Istri jih spustit iz špage! V nogometu je na prvem mestu fizična pripravljenost zato igrati nogomet brez vrhunskega fizičnega trenerja nima smisla saj potem se nam dogaja, da kondicijsko pademo po 60 minutah igre in zato se zmeraj vrtimo v krogu ter nikoli naš Koper ne priplava na površje in se tam tudi zadrži!

  • StariNavijač on 10/06/2021 at 22:20

  Županović je gnilo jabolko NK Kopra.
  Ante ukrepaj in ga zbrcaj ven iz kluba, ker ga imamo vsi že poln k…. Vsakega v Kopru, ko vprašam, jasno in glasno pove: Župpa naj se spoka ven iz kluba!!!

Komentarji so onemogočeni.