Visok poraz v Zrečah

Nogometaši Kopra so  odigrali prijateljsko tekmo v Zrečah proti Slaven Belupu in izgubili. Slaven Belupo je bil danes boljši nasprotnik, ki nam je nasul kar šest zadetkov. Posebno strelsko razpoloženo sta bila pri gosteh Bogojević s tremi zadetki pri Koprčanih pa Baša s dvema zadetkoma.

FC Koper – NK Slaven Belupo 2:6 (0:2)

Koper: Nenezič – Badžim, Borna, Hadžić, Mišić – Tomić, Žužek, Guberac – Baša, Štromajer, Gajšek. Igrali še: Bužan, Vranješ, Vrdoljak, Andjelić, Galešić, Bešir, Požrl. Trener: Miran Srebrnič.

Slaven Belupo: Filipović – Karamarko, Nowak (od 75. Božić), Međimorec, Goda – Puclin (od 83. Plantak), Paracki, Čanađija (od 63. Glavčić) – Delić, Bogojević, Lima (od 75. Mladen).  Trener: Ivica Sertić.

Sodniki: Pahole, Štefane, Lunežnik

Strelci: 0:1 Bogojević 5′, 0:2 Paracki 38′, 1:2 Baša 49′, 1:3 Bogojević 53′, 2:3 Baša 59′, 2:4 Bogojević 70′, 2:5 Glavčić 80′, 2:6 Goda 83′

Slika Facebook Slaven Belupo, FC Koper

Že nekaj časa ni skrivnost, da si želijo rumeno modri v svoje vrste privabiti Dareta Vršiča, ki je s Koprom osvojil do zdaj edini naslov prvaka. Ante Guberac je z izkušenim napadalno usmerjenim vezistom že pred časom navezal stike, medtem sta naredila še korak naprej. Apačan si je v torek v Limbušu ogledal večji del prijateljske preizkušnje koprskih nogometašev proti novemu srbskemu prvoligašu Inđiji in se z Gubercem zapletel v daljši pogovor, po zadnjem sodniškem žvižgu se je pozdravil tudi z nekaterimi igralci. Ampak to še ni bilo vse; pozneje se je odpravil v pripravljalno bazo Primorcev v hotelu Arena pod vznožjem Mariborskega Pohorja

Ta, torej ravno v Mariboru, sta s predsednikom nadvse ambicioznega drugoligaša opravila uradni del pogovora, po katerem pa vroča zgodba vendarle še ni dobila epiloga. Nekdanji član Maribora je še vedno brez kluba, toda ostaja pri tem, da njegova vrnitev na ‘kraj zločina’ ni izključena. Nikakor ne. “Sodelovanju smo bili bližje, kot smo bili pred tednom dni,” pravi Ante Guberac in dodaja, da verjame, da se bosta z zvezdnikom v prihodnjih dneh dogovorila za podpis pogodbe. Kot smo že poročali, je na mizi dveletna. “Ponudba je korektna in konkretna. Prepričan sem, da lahko v Sloveniji več ponudita le Maribor in Olimpija. Morda tudi Domžale, drugi klubi pač ne,” je v pogovoru za Ekipo SN že pred dnevi poudaril prvi koprski mož.

Komentarji6

Preskoči na obrazec za komentar

  • Navijač Obale on 12/07/2019 at 19:34

  Mene osebno kozel ne moti, navsezadnje je koza vedno bila simbol Kopra, tako mesta kot kluba, le da na grbu nikoli ni bila. Stari grb mi je sicer bolj všeč in na njega sem tudi bolj navezan, in prepričan sem, da se bodo pravi grb in prave barve za prve domače tekme v prvenstvu vrnile.
  Še bolj pomembno pa je, da se priprave kvalitetno oddelajo in da tudi navijači v novem prvenstvu dodamo naš pravi obraz in prosim čim manj istrske trme.

  • Pravi Tifozo on 12/07/2019 at 9:35

  Ne bluzi dej…jebo vas kozel. Samo negativa…kaj grb zmaguje tekme???? Tudi, ko je bil stari grb ni noben hodil na tekme…vedno je nekdo kriv…sami izgovori za vaše frustracije…

   • Stari navijač on 12/07/2019 at 22:35

   Če bi bil res “Pravi Tifozo”, bi spoštoval zgodovino kluba in sveti stari grb!
   Lp

   • Tudi Tifozo od nekdaj on 13/07/2019 at 7:16

   Nekaj imaš prav, mogoče tudi vse, toda Tifozi so prisegli na sveti grb mar ne in, če si pravi tifozo to spoštuj. Grobar ni spoštoval nobenega od nas, enostavno je vsilil svojo črno barvo in nam uturil kozla. Mi smo imeli kozo, ki je bila maskota kluba in mesta. Če bi vse uprave delale pošteno in spoštovale navijače, bi jih bilo na stadionu več, in to je vsa resnica vsega.

   • klemen on 13/07/2019 at 11:19

   Ker simboli niso pomembni, kot sem razbral predlagam, da Tifozi spremenite ime in vse simbole , ki vas predstavljajo ter s katerimi se indetificirate! Verjamem, da tega ne bi nikoli naredili, ker vaši simboli predstavljajo vse navijače vaše skupine, ki so goreče navijali za ta naš Koper! Simboli so sveti, ker so jih z ponosom nosile tako generacije navijačev, kot nogometašev in to menjati, je norost! In, ja verjemi, da grb in naša rumeno modra barva zmaguje tekme, ker takrat, ko je ekipi nogometašev najtežje na igrišču jim navijači z omenjanjem teh naših simbolov pomagajo izvleči zadnji atom moći, da lahko obrnejo rezultat zato se igralci zahvaljujejo in poljubljajo po tekmi ta naš svet dres ter naše simbole! Skratka Koper mora vedeti gdo smo in kam gremo pa bodo tudi uspehi!

  • StariNavijač on 11/07/2019 at 22:54

  Brez kozla grba ne gre: no kozel, no party 🤪
  Modri dresi so barva Izole, ne pa Kopra…..
  Vse po starem😰

  Naj se pope raje izpostavi v upravnem odboru z ostalimi “preživelimi” pogrebniki NK Kopra, ne pa da iz ozadja “narekuje ritem”

  Bogi naš Koper 😰😰😰

Komentarji so onemogočeni.

NK Koper 1920 - 2020 " Bodi moder, navijaj za rumene "