Avg 10 2017

Vendar se bodo zbrali

Članska ekipa bo to je zdaj je že bolj ali manj jasno, da bo FC Koper tudi dejansko tekmoval v primorski ligi (EPNL), kamor se je prijavil kot FC Koper B. Že v prvem krogu bo derbi med Koprom in Ankaranom. Že prihodnjo sredo Koper že čaka prvi krog nogometnega pokala, ko bodo na Bonifiki gostili Korotan. Po naših podatkih bo ekipa mešanica sedanje mladinske ekipe in nekaterih (do deset) nekdanjih igralcev, ki naj bi bili za igranje honorirani. Trener naj bi bil kar Oliver Bogatinov, so zapisale primorske novice. Kdo bo tisti igralec ali igralci, ki bodo reševali zavoženo politiko kluba do sedaj še ne vemo. Verjetno pa tisti, ki lobira nima ne vem kakšne izbire, in bo prisiljen spraševati tudi tiste igralce, ki so jih v prejšnjih letih zlahka odslovili na takšen ali drugačen način.

5 comments

Skip to comment form

  • Tifozi1987 on 12. 8. 2017 at 12:38

  Preprosto kako naprej:
  1.) ven iz kluba vsi pogrebniki kluba + politika NIMA kaj iskati v športu!!!!!! V vodstvo kluba postaviti izključno ljubitelje NK Koper 1920!
  2.) vrniti stari grb in rumeno modro barvo ter vzdevek kanarčki,……kozli pa naj grejo na pašo na verdijevo!
  3.) Benedejčič oz. Zulič trener
  4.) Bogatinov pa spakiraj kovčke in vrni se k Olimpiji, kamor si zdilal naše mladince
  5.) prva postava: Andrejašič, Krivičič, Posavac, Dedič, Paljk + mladinci + v preteklosti “odpisani“ domači igralci
  6.) OBVEZNO brez tujcev ala Belima & comp., kateri so jemali prostor našim fantom!
  7.) V nogometno šolo vrniti bivše nogometaše, kateri niso vezani s pogrebniki in razno raznimi mešetarji…

  Upoštevajoč vseh 7 točk, se bo NAŠ Koper vrnil tam kamor spada, v vrh slovenskega nogometa!

  • Yota on 11. 8. 2017 at 7:16

  Klemen ti to razumeš in si napisal tako kot je in mora biti. Župan pa enostavno nima možganov, da bi to razumel, ker ni bil nikoli športnik. Njegovi podrepniki pa so samo tamo, da mu ustrežejo pri njegovih bolanih idejah. Njegov ego nas je uničil in samo čakam dan volitev, ker vem, da nas je vsaki dan več, ki bomo na volitvah obkrožili NE, Kdo je on in kdo so tisti, ki so zamenjali grb in barve, kdo?. Za to pravim B&P spravi se k sebi in vrni stara obličja in imej toliko poguma in požri vse to kar si naredil nam in vsem generacijam, ki so kdajkoli igrale za naš klub.

  • klemen on 11. 8. 2017 at 0:51

  Kakor koli dejstvo je, da bo Koper nastopal v primorski ligi! Vsi odzivi navijačev glede vodstva so upravičeni in sočno začinjeni ma moje mnenje je, da je v tem trenutku najbolj pomembno, da klub ni ugasnil, ker šele to bi bila katastrofa. Jaz sem navijač Kopra (fantov, ki igrajo) in kolikor bi se združili s kakšnim klubom v višji ligi praga stadiona v življenju ne prestopim več. Tolaži me misel, da bodo vsi ti, ki so vse to zakuhali en dan pomrli in da bodo na njihova mesta prišli ljudje, ki bodo klub vodili transparentno in v dobri veri. Kako naprej??? Za Nk Koper je to velika priložnost, da uporablja naše doma vzgojene igralce in postopno napreduje! Res so nekateri mladi igralci odšli drugam samo naš bazen je poln perspektivnih igralcev, ki bodo čez tri ali štiri leta nared za igranje v prvi postavi. No tem ljudem, ki bodo prevzeli klub pa bi predlagal, da se vrnejo k našim koreninam, svetem grbu, rumeno plavem dresu skratka k naši zgodovini, ker klub, ki ne spoštuje zgodovine nima obstanka! Navijači smo besni, da je do vsega tega okoli kluba sploh prišlo vendar pa, če bodo igrali naši fantje v naših rumeno plavih dresih z našim grbom na prsih (ne glede v kateri ligi) verjamem, da se bodo navijači začeli počasi vračat in kupovat letne vstopnice!

  • Franko on 10. 8. 2017 at 10:38

  Koljoni zabiti…ne znaste si neanka riti prav obrisati, po posranem vodenju kluba.

  Tanarbulša postava KoperB:
  Valenčič, Popović st., Popović ml., Andy Bara, Mandarić, Petković, Matić,….in še kakšen boste našli za sestavit škuadro, ki bo stalnica v Ligi Štroncotov.

  Ma vi ste munjeni, anka tisti tavećji otimisti pensamo, da ste zadnje tedne slabo srali, ste zaprti po lekciji NZS….

  Anka mene bi rit bolela, ko bi ga dobil brez vazelina.

  Ma grem raje u njivo, ko na štadjon.

  • KP stara garda on 10. 8. 2017 at 8:28

  Komedija se nadaljuje….Bogatinov je itak parazit sistema….zabarski hlapec….nikoli bil in NIKOLI NE BO KOPRCAN!!!!!!
  Nevem koga bojo zvabili nazaj….ta klub noben ne j*** vec 5 posto….

Comments have been disabled.

EnglishSlovenščina
error: Vsebina je zaščitena !!