V zadnji četrtini proti Aluminiju

Po prvi odlični četrtini in drugih dveh ne preveč po točkah uspešni kanarčki vstopajo v zadnjo. Sedaj bo potrebno res odigrati, da se uresničijo cilji, ki so si jih zastavili v klubu. Načele so nas poškodbe, vendar je kader dobro sestavljen in mislim, da bi morali brez nekih težav prvenstvo pripeljati mirno do konca. Aluminij je pravšnji nasprotnik, da obrnemo zadnji niz iger, ki nas navijače v resnici ni navdušil. Upam, da bomo zopet zaigrali poletno kot na začetku, ko smo bili daleč najboljši v prvi ligi. »Aluminj je dobil nov zagon z novim trenerjem. Mislim, da so kakovostni in njihov trenutni položaj na lestvici ni realen. Verjamem pa, da je kvaliteta na naši strani. Upam, da smo se na zadnji tekmi znova nekaj naučili. Da ne bomo toliko grešili v teh zadnjih podajah in da bomo bolj konkretni v napadu.«je za uradno spletno stran dejal trener Kopra Zoran Zeljkovič.

Koper vs Aluminij
28.krog | Koper, ŠRC Bonifika Koper | 20.03.2022 ob 17.30 | Prenos: Sportklub 1

Sodniki: Matoša Martin (glavni sodnik), Kasapović Aleksandar (1. pomoč), Vojska Matej (2. pomoč) , Šmajc David (4. sodnik) , Perić Dragoslav (5. sodnik) , Kovačič Andraž (6. sodnik)

Delegat: Kranjec Sandi
Prepoved nastopa: Lamin Colley in Ivan Borna Jelić Balta

Poškodbe: Maksa Barišića Žana Žužka, pa Mateja Palčiča, Stjepana Oštreka, Maja Mittendorferja, Luko Kambiča in Renata Simića.
Vse tekmetekmezmageneodločeniporazigoli
Koper1567216
Aluminij1527611

There is no formation associated with this shortcode.