V sredo začetek priprav

Koprski igralci so imeli le nekaj dni počitka po napornem jesenskem delu prvenstva. V sredo 6 januarja se bodo igralci in strokovni štab ponovno zbrali na Bonifiki. Za zdaj vemo le to, da naj bi peterica zapustila klub, kdo je novinec za sedaj vemo, kdo pa bo še podpisal bomo verjetno izvedeli kasneje.

Zimske priprave

Kanarčki v sredo na polno

»V sredo se zberemo, v četrtek in petek bomo naredili še dva testa in preverili stanje fizične pripravljenosti. Plan je tak, da bomo priprave imeli kar v Kopru, kjer imamo odlične pogoje. V teh časih je to tudi edino smiselno. Ekipe se kar zanimajo za igranje prijateljskih tekem v Kopru, nekateri so na pripravah v Rovinju in Umagu. Pet tekem  imamo že potrjenih, za dodatni dve se še dogovarjamo. Bomo pa imeli dobre, težke tekme v tem obdobju. Želimo se dobro pripraviti za nadaljevanje prvenstva, saj se zavedamo kaj nas čaka. Tudi v pokalu smo še aktivni”, izpostavlja glavni trener. So zapisali na uradni strani kluba.

Datumi in nasprotniki na pripravljalnih tekmah:

Torek, 12.01. – Budafoki MTE
Petek, 15.01.  – NK Osijek (Rovinj)
Sobota, 23.01.  – NK Tabor Sežana (Koper)
Sreda, 27.01. –  Levski Sofia (Koper)

prestopni rok

Victor Nildo Juffo

Novo igralec: Victor Nildo Juffo. 27-letni Brazilec, ki se najboljše znajde na mestu ofenzivnega veznega igralca, bo na Bonifiki predvidoma ostal do konca naslednje sezone. Sedemindvajsetletnik je nazadnje igral v domovini, v dresu nižjeligaša Vitorie iz Espirita Santa. Juffo je bil nazadnje član brazilske Vitorie, sicer pa je igral tudi v najmočnejši makedonski ligi za Škendijo in Vardar, v Albaniji je bil član Flamurtarija, v Indoneziji Semena Pedanga, v Braziliji pa še Bahie in Ria Branca.

slika Facebook fc Koper

1 komentar

    • Nostalgik on 06/01/2021 at 14:50

    Ma kje jih najdejo…

Komentarji so onemogočeni.