V sredo se začne zares

Nekaj skopih novic iz kluba v tem poletnem mrtvilu smo le dobili. Direktor in športni direktor opravljata pogovore in urejajo pogodbe z igralci, ki so nastopali v tretji ligi. Kolikor vemo jih je kar nekaj, ko se jim je pogodba iztekla junija meseca tega leta. Vsi pa smo v pričakovanju okrepitev, ki na bi Koper popeljale v prvo ligo.

V sredo pričetek priprav

Boško Županović

Rumeni bodo v sredo 26.07.2019 pričeli s pripravami na novo sezono. Sedaj pa intenzivno potekajo pogovori s tistimi igralci, ki jim je potekla pogodba in jo je potrebno obnoviti. Športni direktor Boško Županović ima sedaj polne roke dela, tako, da vam ne morem poročati o novih igralcih in morebitnih okrepitvah. Navijači Kopra že lep čas nestrpno pričakujejo informacije o novih močeh, verjetno pa bo več znanega naslednji teden, ko se bo na sedaj prazni Bonifiki dogajalo več.

Božič in Zulič se poslavljata

Samir Zulič

Mira ni tudi v mladinskem pogonu, kjer je rokave zavihal Nedžad Okčič s svojimi sodelavci in trenerji številnih selekcij. Izvedeli smo, da je sodelovanje z rumenimi mladci prekinil dosedanji trener in vodja mladinskega pogona Igor Božič. V iskanju novih športnih izzivov mu zaželimo vso srečo pri nadaljnjem ustvarjanju. Žal pa moramo zapisati tudi, da mogoče zaradi osebnih razlogov ne bo več na rumeni klopi Samirja Zuliča. Upamo pa, da se ta naša legenda čim prej vrne delu z mladimi.

2 komentarji

  • StariNavijač on 21/06/2019 at 22:35

  Zulo legenda! Oče mladih kanarčkov in vizionar modernega nogometa!

  Kar je najpomembnejše, je človek z veliko ZAČETNICO

  Zulo MORA ostati v klubu!!!!!!!!!👃

  • Adrijan on 21/06/2019 at 13:20

  Lepo vas prosim, prepričajte Zuliča , da ostane v klubu in da trenira in pripravi mladince , da bodo skupaj s kadeti ostali v prvi ligi. Takega trenerja nisem še videl . Spremljal sem skoraj vse njegove tekme kadetov v prejšnjem prvenstvu. Lahko rečem, da so njegovi kadeti skoraj vedno igrali odlično. Igrali so agresivno , borbeno, taktično in tehnično odlično. Za kar lahko rečem , da je zelo velika zasluga Zuliča. Treba je tudi povedati, da je iz igralcev , ki so še ostali v klubu ustvaril ekipo, ki je bila daleč najboljša ekipa kadetske druge lige . Še enkrat vas prosim, dejte dobit nek kompromis tako , da bo Zulič ostal in da bo treniral mladince.

Komentarji so onemogočeni.