V Sežano po…

V prvo srečanje pomladnega dela ali zadnjo tekmo jesenskega dela se ranjeni kanarčki odpravljajo v Sežano. Tabor je bil prvi nasprotnik rumenih po povratku v prvo ligo . Nesrečni Žužek je na tem srečanju žogo poslal v lastno mrežo, čeprav je bil neodločen rezultat takrat edini pravičen. Tabor je najboljša domača ekipa in bodo proti Koprčanom še posebej nabrušeni. Srebrničevi varovanci bodo morali pokazati več in potrebno se pobrati po nekaj slabih odigranih tekmah. Predsednik je za uradno stran pred srečanjem dejal ” Že v  ponedeljek sem na sestanku sem povedal, da bo trener Miran Srebrnič z ekipo začel priprave na drugi del prvenstva, ne glede na razplet tekem s  Celjem in Sežano. Žal mi je, da smo v zadnjem obdobju popustili, ampak fantom ne morem nič zameriti. Na vsaki tekmi dajejo vse od sebe,  imajo mojo podporo in prepričan sem, da bomo skupaj  izpolnili cilje.”

CB24 TABOR SEŽANA VS KOPER


19 krog, Stadion Rajko Štolfa Sežana, 19.12.2020 ob 13.00, Prenos: Planet 2

Sodniki:Glažar Roman (glavni sodnik), Šprah Robert (1. pomoč), Burjan Aleksander (2. pomoč) , Obrenović Rade (4. sodnik)
Delegat:Gustinčič Iztok

Dosedanja srečanja

Vse tekmetekmezmageneodločeniporazigoli
CB24 Tabor Sežana51134
Koper53118

2 komentarja

    • stojan on 18/12/2020 at 23:51

    Strinjam se da Srebrnič ostane na Bonifiki saj ima precej zaslug za uspehe kluba.Ne bi bilo pošteno ga zdaj odsloviti.Vseno pa bi morali igrati bolj napadalno, vsaj za moje pojme.

    • Denis on 18/12/2020 at 18:26

    Bo treba se borit in napadat, ker samo po sebi ne bo nič padlo. Imamo precej boljšo ekipo od Sežane tako, da ni izgovora.

Komentarji so onemogočeni.