V Sežani Stančič odščipnil točko

Po porazu proti Mariboru so danes Koprčani imeli popravni izpit v Sežani, ki pa ga niso opravili z odliko. V prvem polčasu se nismo nagledali dobrega nogometa. Res je, da močna burja ovirala igralce obeh ekip, vendar nekih pravih akcij iz igre nismo videli. Rumeni so imeli lepo in prvo priložnost zadeti, ko je prvi strelec Maks Barišič z lok udarcem ni premagal Sežanskega vratarja Jana Koprivca. Posest žoge je sicer bila več v nogah kanarčkov a to je tudi bilo vse. Ekipi sta tako odšle na odmor v vetrovni Sežani brez zadetka. Omeniti je potrebno, da je trener Kopra Zoran Zeljkovič le malenkostno prevetril ekipo in na klopi pustil Lamin Colleya ter Kahim Parrisa. Domačini v drugem polčasu prevzamejo pobudo, vendar po pritisku rumeni v 59 ‘, ko je Ivica Guberac z ogromne oddaljenosti, skoraj z 40 metrov, odločil za neposreden strel proti vratom, to pa je storil tako mojstrsko, da je premagal Jana Koprivca in spektakularno povedel kanarčke v vodstvo. To je eden najlepših zadetkov v karieri izkušenega kapetana. Sežanci so po priložnosti Kopra v zadnji sekundi, ko je Kahim Parris okleval pred vrati Koprivca, odšli v proti napad in izenačili. Našega vratarja Adnana Goluboviča je premagal, Dino Stančič v zadnjih sekundah srečanja. Kanarčki so v rahli krizi in to ni dvoma, dva poraza, dve neodločeni tekmi v zadnjem času to tudi potrjujejo. Upam, da se bodo iz pomladnega spanca, kaj kmalu prebudili.

Slika 1PLT

Tabor : Koper 1:1,(0:0)
Guberac 59.;Stančič 93,

Tabor: Koprivec, Ristič, Briški, Nemanič, Iskayje,(Salkič) Grobry, Korošec, (Bongogiue)Kryeziu, (Mavretič)Koderman, Stančič, Ndezegiue,(Monjac)

Koper: Golubović, Bručić, Rajčević, Novoselec, Palčič, Jelič Balta, Vešner Tičić, (Krajinovič), Guberac,,( Đira) Barišić, Šušnjara, (Parris)(Coly),Osuji.

Sodnik: Vinčić Slavko
Rumeni karton: Jelič Balta, Grobry

Naslovna Slika: 1PLTelemach

Komentarji 4

Preskoči na obrazec za komentar

  • navijalec on 07/03/2022 at 14:31

  Ma ne takoj kritizirati, res je, da so malo popustili. Po moje je res, da igrajo vsak zase in za to ni golov kot na začetku. Bo kmalu spet vse v redu boste videli.

  • MiSmoKoper on 06/03/2022 at 17:03

  Sramota, očitno se lanska sezona ponavlja. Se bojim, da bo ZZkmalu letel in potem spet Vanoli…..

  Dobit takšen gol v zadnji minuti, andate a lavorate! Me ne vidite več na stadionu🤮🤮

   • rumeni on 07/03/2022 at 9:09

   Spet je bil zraven Rajčević, ki ni pokrival igralca, zbranost pa ni ravno odlika moštva v zadnjem času. Ob tem je že nekaj tekem očitno, da najboljši igralci na tekmah niso več tako zagnani kot v jesenskem delu, dejstvo je, da je zraven prisotna tudi obremenjenost s ponudbami in morebitnimi prestopi, kar se odraža tudi na rezultatih zadnih tekem.

    • MiSmoKoper on 07/03/2022 at 13:38

    Rajče je že out in bi žal moral obesiti kopačke na klin.
    Ostali igralci kateri dajajo v ospredje ponudbe pred klubom, niso predani FC Kopru, vendar so obični egoisti.
    V končni fazi jih FC Koper plačuje, ne igrajo za potne stroške!
    Takšne igralce odtraniti iz moštva ali pa naj začnejo spet igrat, ker to NI nobena pripadnost klubu kateri jim daja kruh in redne plače!!!!!

Komentarji so onemogočeni.