V ponedeljek za prvaka

Na ponedeljkovi tekmi z Radomljami bo PROST VSTOP na Bonifiko!

Osvojena četrta pokalna lovorika, tekmovanje v Evropskih tekmovanjih in mogoče še prvaki prve lige Telemach. Vse to so in še več so nam letos pripravili naši “kanarčki”. V ponedeljek bi morala Bonifika pokati po šivu, navijači stari, mladi, družine naj napolnijo tribune in pozdravijo pokalne zmagovalce. Kanarčki bodo potrebovali pomoč in to jim bomo tudi zagotovili, kajti do dvojne krone sta samo še dve tekmi. Radomlje prihajajo v Istro neobremenjeni tako, da bo srečanje zanimivo.
Predsednik kluba, Anto Guberac: »Za vse odpiramo vrata Bonifike. Prepričan sem, da lahko napolnimo stadion do zadnjega kotička, veliko je razlogov za to. Ekipa, ki je Koper po dolgih letih pripeljala v evropsko tekmovanje si to tudi zasluži. Po osvojitvi pokala v Celju je primeren trenutek, da fantom za uspeh čestitamo. To bo tudi zadnja domača tekma kapetana Ivice, borimo se za naslov državnih prvakov, zato vabljeni na Bonifiko.«

Koper vs Radomlje
Sodniki: Jug Matej (glavni sodnik), Žunič Matej (1. pomoč), Jug Tadej (2. pomoč) , Obrenović Rade (4. sodnik) , Šmajc David (5. sodnik) , Matković Aleksandar (6. sodnik)
Delegat: Šturm Emil

Vse tekmetekmezmageneodločeniporazigoli
Koper1190228
Kalcer Radomlje1120910