V pomlad s porazoma iz Kranja

Koprski mladinci in kadeti so v 17. krogu državnega prvenstva gostovali v Kranju in oboji izgubili. Mladinci so nepričakovano visoko izgubili proti vrstnikom iz kranja. Mogoče pa je to bil tudi motiv, da so se v vodstvu odločili in se zahvalili dosedanjemu trenju Sabitu Šljivi. Na njegovo mesto pa prihaja legenda zagrebškega kluba hrvaški strateg Stjepan Deverić. Gre za nekdanjega zelo uspešnega napadalca Dinama iz Zagreba, Hajduka iz Splita, Sturm Graza in FC Lebringa ter nekdanjega jugoslovanskega reprezentanta. Deverić je do sedaj kot trener deloval v nogometni šoli Dinama iz Zagreba, Segesti, Marsoniji, Zrinjskemu iz Mostarja in v Združenih arabskih emiratih.

Kadet: [U-17] NK Triglav Kranj – FC Koper 2:1 (0:1) Zapisnik

Mladinci: [U-19] NK Triglav Kranj – FC Koper 7:0 (3:0) Zapisnik

2 komentarji

    • Mitja Klavora on 9. 3. 2018 at 1:39

    ja, prosti pad se je začel, ko so začeli prihajati Španci pa banci in drugi indijanci, vse skupaj pa zgleda bolj kot avtobusna postaja za tiste, ki slučajni nimajo kaj delati, strategija pa očitno temelji na prepričanju, da so agencijski klubi pravi klubi, lastni kadri pa so brez veze

    • Rumeni on 5. 3. 2018 at 7:22

    Če me spomin ne vara se ne spomnim kdaj smo zadnjič izgubili tako visoko. Res mora biti nekaj narobe v akademiji kot jo radi v klubu omenjajo. Zame je to samo nogometna šola lepo po slovensko povedano. Zamenjava trenerja ne bo dosti pripomogla, kajti bazen se je z odličnimi mladimi talenti presušil….Ups so odšli na slabše???….kajti takih pogojev za delo v Sloveniji kot se radi hvalijo pri FC Kozlih nima nobeden ampak imajo za to urejene klube, vodstva in verjetno tudi….. še kaj drugega.

Komentarji so onemogočeni.

EnglishSlovenian