Klonili tudi v pokalu

Polfinalno tekmo smo žal izgubili in z njo tudi sanje o igranju v evropskih tekmovanjih. Celjani so bili prav za doseženi zadetek danes boljši nasprotnik. Obetavni začetek in dve lepi priložnosti Maksa Barišiča, ki pa jih ni izkoristil. In kot je zapisano nepisano pravilo v nogometu, če ga ne daš ga dobiš. Žan Benedičič v 20′ zaposlil z lepo globinsko podajo Matica Vrbanca, ki je premagal nemočnega Davida Adama. Koprčani so se po prejetem zadetku poizkušali pobrati a prave igre in priložnosti ni bilo. V drugi polčas so kanarčki le krenili malo živahnejše toda zopet so priložnost za zadetek imeli domači igralci. Kanarčki v drugem polčasu niso našli načina, kako premagati dobro organizirano domačo obrambo. Omenimo še lahko strel proti vratom Mateja Palčiča z nekoliko desne strani a je streljal mimo vrati. Žan Žužek je imel najlepšo priložnost proti koncu srečanja za izenačenje, toda je njegov stel vratar Celja ubranil. Celje je srečanje dobilo in bo igralo svoje deseto finale na naši Bonifiki.

Celje – Koper 1:0 (1:0 )

Stadion Z’ dežele, brez gledalcev, sodnik: Rade Obrenović (Ljubljana).


Strelec: Vrbanec (v 20. minuti).


CELJE: Rozman, Kadušić, Zaletel, Stojinović, Kerin, Benedičič, Vrbanec, Šporn, Božić (od 90. Rorič), Kuzmanović (od 88. Ćalušić), Sokler (od 63. Dangubić).


KOPER: Adam, Žužek, Cerovec (od 55. Mišić), Mittendorfer, Palčič, Guberac, Dodlek, Viler (od 86. Spinelli), Caimacov, Barišič, Mulahusejnović.


Rumeni kartoni: Benedičič, Sokler, Kadušić, Šporn; Guberac, Mulahusejnović.

Komentarji5

Preskoči na obrazec za komentar

 1. Svetovna izjava vanolija za sk-abiamo creato tanto…..v celi tekmi niso niti trikrat prebili celjane po sredini.Res ni mi jasna ta vizija kluba.Kako lahko igraš tekmo leta brez pravega žara,prva menjava v cca.85 min,glavnega kreatorja pa na klopi.
  Kaj nam delajo iz našega svetega kluba….
  VANOLI spokaj se za vedno….

  • rumen on 14/05/2021 at 10:47

  Že dalj časa se kaže, da bi z Vanolijem izpadli iz lige. Zaloga točk, osvojena pod vodstvom Srebrniča, čeprav smo ga v njegovih zadnjih tekmah kritizirali, je sedaj ravno dovolj za obstanek. O kakšni Evropi s tako politiko kluba lahko samo sanjamo, kljub večkratnim napovedim ‘ambicioznega’ predsednika za medije. Seveda gre tu za njegovo samopromocijo. Čas bo pokazal svoje.
  NK Koper vse dobro ti želim !

  • Franci Hrovat on 14/05/2021 at 9:43

  Bleda igra. Tako se ne igra v tekmi za finale. Ne vem, če je še kje na svetu, da trenerja po dveh porazih menjaš, novega pa po 12 tekmah, dveh zmagah, treh remijih in 7 porazih držiš in greš v finiš prvenstva. ( sesštevek približen). Predhodni komentarji imajo prav, niti čez kanal Grande, ga ne bi smeli spustiti, kaj šele na stadion, pa še marsikoga.

  • StariNavijač on 13/05/2021 at 22:01

  Čimprej zamenjati trenerja, to je že pravi cirkus…..
  Vanoli lahko trenira samo še kakšnega 5 ligaša in na Kosovu🖕🖕🖕🖕🖕
  Bar gi naš Koper😥

  • Tifozi1987 on 13/05/2021 at 21:58

  Vanoli ma va fare in cuole😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Komentarji so onemogočeni.