V nedeljo prihaja Bravo

Četrta zapored proti drugoligašu in upati je zopet na pozitvni rezultat, kajti rumeni do sedaj še niso na prijateljskih ali pripravljalnih tekmah izgubil.  Bravo, ki je na prvenstveni lestvici druge lige takoj za petami Radomljam bo pravi pokazatelj trenutne pripravljenosti koprske ekipe. Do nadaljevanja prvenstva pa ostaja skoraj še cel mesec in za ohranitev forme bo potrebno še nekaj postoriti in izpilti. Tekma bo v nedeljo ob 15 h na domači Bonifiki.

Komentarji 4

Preskoči na obrazec za komentar

  • Koprčan on 18/02/2019 at 11:20

  V Kopru ima košarka danes rep in glavo, torej klubski ustroj, ki mu pameti ne soli nekdo, ki se mu zdi, da se v nekaj razume. Nogometna razvalina v Kopru je preveč boleča posledica samo promocijske politike, ki na koncu ni več vedela, kam bi s sabo. Vmes pa je zaigrala vse karte, vključno z nogometnim klubom, ki ga je z razmetavanjem denarja spravila pod amatersko raven.
  preberi še več na
  https://www.primorske.si/mnenja/komentarji/kosarka-pred-nogometom

  • Starinavijač on 16/02/2019 at 23:24

  Politika, tako stara kot nova, NIMA kaj delat v klubu in pika!

  Kozli, kozlički, žgoljav grb, rumena flourescentna barva, ničvredni tujci……to je sedanje ogledalo nekoč uglednega kluba!

  Prva liga gor ali dol, klub je razturan na vseh področjih, to ti je realnost!

  Pa še to: MPP je prvič v zgodovini izpadel v 2 ligo……halooooooo

  Lp

   • Jaka on 17/02/2019 at 8:34

   Starinavijac, kaj predlagas? Zapremo klub, al zaupamo novemu predsedniku, da bo to postopoma uredil? Pred leti je dokazal, da lahko bistveno boljse vodi klub kot je bil voden v teh 2 letih….

    • Starinavijač on 17/02/2019 at 14:15

    Ante je že uredu, ostali “strokovnjaki” okoli njega pa nisi vredni centa, na čelu z murkotom!

Komentarji so onemogočeni.

Facebook
Facebook