V Medulinu neodločeno

Kanarčki so se znova odpravili v hrvaško Istro, v Medulinu so se pomerili z Dinamom iz Vranja. Srbski drugoligaš je klonil v peti minuti srečanja, ko je po individualni napaki Srbov z 20 metrov zadel Bojan Knežević. Izid se v nadaljevanju prvega polčasa ni več spremenil, Dinamo pa je izenačil četrt ure pred koncem tekme, ko je najstrožjo kazen izkoristil Balabanović. Za Koprčane je zaigral tudi Mihail Caimacov. Za sodelovanje se je dogovoril s športnim direktorjem Kopra Boškom Županovićem, kariero bo torej nadaljeval na Bonifiki, kjer bo prav tako imel status posojenega igralca hrvaškega prvoligaša iz Slavonije.

FK Dinamo Vranje – FC Koper 1:1 (0:1)

1- 0 5′ Kneževič, 1- 1 75′ Balabanović (11m)

Koprčani začenjajo v postavi: Adam, Mišić, Žužek, Jelić Balta, Jozinović, Knežević, Pejić, Juffo, Krajinović, Bešir, Spinelli.

V drugem polčasu so na teren stopili še: Vekić, Krajinović, Mulahusejnović, Mittendorfer, Vošnjak, Stevanović in Caimacov.

Za Koprčane je zaigral tudi bivši član Olimpije Mihail Caimacov, ki je zapustil Olimpijo. 22-letni vezist je po polovici sezone prekinil posojo. Moldavec je k Olimpiji prišel na posodo pred začetkom aktualne sezone. Za Zmaje je zbral 21 nastopov in zabeležil 5 asistenc. V času igranja za zeleno-bele je postal redni član moldavske reprezentance.

slika: Mihail Caimacov