Delitev točk v Mariboru

Gledali smo odlično prvo ligaško srečanje z veliko tempa in strelov na gol. Koper je dokazal, da se zmore primerjati tudi z najboljšimi ekipami v prvi ligi. Ekipa Maribora je tokrat naletela na dobrega nasprotnika in ni pokazala nič novega in spodbudnega. Koper bi po priložnostih, ki jih je imel v prvem polčasu krepko vodil. Dodal pa bi nekaj o prenosih na TV Planetu. Komentiranje za nulo, komentator, ubija spremljanje tekme z dolgoveznim govorjenjem, ter v prenosu naklada z nekimi v naprej pripravljenimi podatki. V nedogled poveličuje igro Maribora, druge ekipe pa v ljudskem vrtu enostavno ne igrajo. Novinar ni sposoben strokovno komentirati in se posvetiti dogodkom na igrišču, za to je bolje utišati zvok na TV in spremljati srečanje brez.

Maribor – Koper 1:1

Kronaveter 45.; Vršič 35./11-m

Maribor: Jug, Obreht (80./Tavares), Mitrović, Peričić, Klinar, Kolmanič, Vrhovec (90./Mlakar), Pihler, Požeg Vancaš, Kronaveter, Mešanović.

Koper: Vargić, Palčič, Rajčević, Žužek, Jozinović, Dodlek, Knežević, Barišić (70./Stevanović), Vršič (80./Mišić), Pejić, Mulahusejnović (79./Spinelli).

Sodnik: David Šmajc (Predoslje pri Kranju)

Maribor se je izvlekel

Dvoboj v Ljudskem vrtu med Mariborom in Koprom se je končal z remijem 1:1. Rumene je v vodstvo v 35. minuti z 11-metrovke popeljal Dare Vršič in zadel s “panenko” (prekršek nad Nardinom Mulahusejnovićem je storil Nemanja Mitrović), deset minut pozneje je izenačil Rok Kronaveter. Kanarčki so imeli v prvem polčasu še nekaj priložnosti za povišanje rezultata prek Mateja Palčiča z glavo in Žana Žužka iz neposredne bližine a se je obakrat izkazal Jug. V drugem polčasu proti koncu tekme pa je z lepim strelom Žužek lahko zadel za zmago a je žoga poletela zraven vratnice. Mariborčani so nekaj poizkušali a proti dobri obrambi Kopra niso imeli možnosti. Imeli so nekaj pol priložnosti a je vse ubranil vratar Vargič.

Video galerija

Maribor_ Koper v posnetku ni bilo zajetih priložnosti Palčiča, Žužka v prvem polčasu in dejali bi prirejen posnetek kot, da je bil Koper skozi celotno tekmo v podrejen položaju.

1 komentar

    • Denis on 24/10/2020 at 22:03

    Vidi se napredek v igri pa tudi dodana vrednost novih okrepitev je očitna.

Komentarji so onemogočeni.