V klubu o nadaljnem delu mladih

Sestanek s starši in igralci o nadaljnem delu akademije

Danes se je v prostorih stadiona Bonifike vodstvo kluba sestalo s starši in igralci naše akademije, ki nastopajo v tekmovanjih pod okriljem NZS, da bi jim predstavilo dejansko stanje v klubu in nadaljnje delovanje nogometne šole ter staršem odgovorilo tudi na današnje neresnične navedbe glede kluba v Primorskih novicah.

Povabilu vodstva kluba se je nemudoma odzval tudi župan Mestne občine Koper Boris Popovič, ki je prvi nagovoril zbrane. Po njegovih besedah nogometni klub FC Koper lahko še naprej računa na njegovo podporo in podporo Mestne občine Koper. Akademija FC Kopra bo kljub izpadu mladincev in kadetov v drugoligaško tekmovanje nadaljevala z začrtanim delom. Cilj je takojšnja vrnitev v prvo ligo. Nogometaši bodo še naprej trenirali v najboljših infrastrukturnih pogojih v državi in pod budnim očesom trenerjev, ki jih sestavljajo večinoma sami odlični bivši koprski igralci. Ob tem se je župan Boris Popovič skupaj z upravo kluba dotaknil tudi današnjih neresničnih navedb v Primorskih novicah, ki želijo z lažnimi informacijami na klub vreči slabo luč.

Video: župan Boris Popovič

Glede strokovne plati delovanja klubskega ustroja je več povedal strokovni vodja akademije FC Koper Igor Božić, ki ne dvomi, da se bodo mladinci in kadeti hitro vrnili v najvišji rang tekmovanja. Starše in fante je zaprosil za zaupanje in potrpežljivost ter zagotovil, da bodo fantje še naprej imeli odlične možnosti za nogometni razvoj.

Strokovni vodja nogometne akademije FC Koper Igor Božić je na današnjem sestanku s starši in igralci, ki nastopajo v tekmovanjih pod okriljem NZS predstavil nadaljnje delo akademije koprskega kluba.

Objavil/a FC Koper dne 4. junij 2018

Video:Strokovni vodja

vir fc Koper

Komentarji11

Preskoči na obrazec za komentar

  • Tifozi1987 on 6. junij, 2018 at 14:20

  Murko Valenčič kaj jajca si si pobril, da boš bolj dostopen tvojemu gospodarju?????

  • Violjcna Obala on 5. junij, 2018 at 18:35

  Haha FC KOMEDIJA……

   • Fazan on 5. junij, 2018 at 19:38

   Najprej spremeni ime, potem spoštuj rumeno in tretje imaš svojega pijančka in tvojo stran in tam komentiraj, da ne bom vulgaren……. admin blokiraj ga prosim,?

    • Violjcna Obala on 5. junij, 2018 at 19:53

    Nisem nobenega zalil….ti pa si res en fazan

     • Tifozi1987 on 6. junij, 2018 at 18:15

     Ej ti toti prdec, spokaj se dol iz našega RUMENEGA portala, pa idi drkat u MB……mona pofukana!!!!!!

  • Klemen on 5. junij, 2018 at 17:59

  Se popolnoma strinjam s tvojim komentiranjem Resnica! Svoje napake pri delovanju ” AKADEMIJE” po naše nogometne šole želijo zvaliti na otroke, ki za njihovo slabo delovanje in zgrešen izbor trenerjev in nasplošno delovanje brez nekega miru ( Najprej Španec in potem izgubljeni primer Hrvat ) in strategije na dolgi rok niso niti najmanj krivi! Za vse to je krivo stihisko delovanje in vmešavanje nestrokovnih ljudi v izbor trenerjev in delovanje trenerjev, ki so imeli uspehe in zato so bili prisiljeni oditi! Ni se za čudit, da so starši iz vse te zmede najbolj prespektivne otroke odpeljali tja, kjer bodo v miru in profesionalno predvsem pa brez pretresov nadaljevali svojo športno pot! Ma nimam več besed zate kvazi strokovnjake! Zavrli so razvoj in napredek otrok za kar nekaj let!

  • Mario on 5. junij, 2018 at 15:37

  Cilj je takojšnja vrnitev v 1.ligo ! S katerimi igralci pa ? Pa kaj vi mislite da je 2.liga tako slaba al kaj ? U tem momentu so najmanj 4 ekipe u 2.ligi boljše od Kopra.Če grejo stran še nekateri igralci , ste obsojeni na 2.ligo še vsaj nekaj let. In svaka čast na komentar od “Resnica”.Odlično ste opisal dejstva v zvezi z karakternimi lastnostmi igralcev !
  In še enkrat ; jebeš infrastrukturo ,če je vodstvo gnilo !

  • Resnica on 5. junij, 2018 at 12:26

  “Strokovni vodja”:…ne krivimo njih, ampak smo ugotovili, da igralci s karakterno slabimi lastnostmi, kadar postane tezko, so prvi zapustili klub…”. Na podlagi cesa je bilo to ugotovljeno (analiza, podatki, rezultati, …), ker so odsli iz kluba vecina reprezemtantov Burin, Pecar, Jakomin Tojo, Bicic, Panic, Kacinari, Perhavec…Skrajno podlo in neprofesionalno je s tvoje strani Bozic Igor (kot nogometni delavec-ker uni zraven tebe ne vejo za kaj se gre- in so nas spravli na dno), da kritiziras svoje bivse igralce-otroke pred ostalimi starsi. Me zanima kako bos pogledal v oci oceta od Pecarja (oba sta Izolana) in mu rekel, da je njegov sin Martin slab karakterni igralec, da bos Buretu st. rekel, da ima Matija slabe karakterne ladtnosti, isto to rekel Tojotu st za njegovega sina..in se in se. In vi sebe klicete “akademija”? Poden.

  • Starinavijač on 5. junij, 2018 at 11:49

  NAJSLABŠA uprava NK Kopra v celotni zgodovini kluba!!!!!!
  G.Boris Planinc je napisal čisto resnico o vašem “vodenju“ kluba!
  Prej se boste spokali ven iz kluba, bo boljše za klub. Vse ste uničili!!!!!!

  Vi lahko vodite samo kakšno javno hišo za pro…..jo!!!!

  Sram vas bodi, nesposobneži!!!

  Živel NK Koper 1920, kozli pa ven iz kluba!

  • Franka on 5. junij, 2018 at 11:07

  Župan Boris Popovič se je skupaj z upravo kluba dotaknil tudi današnjih neresničnih navedb v Primorskih novicah, ki želijo z lažnimi informacijami na klub vreči slabo luč.
  Ali je lažna novica: da smo izpadli v 2. ligo
  Ali je lažna novica: da ste odslovili kar nekaj trenerjev med sezono
  Ali je lažna novica: da ste nagnali legendo kluba Hasiča
  Ali je lažna novica: da nekaj čez 50 igralcev igra izven Kopra
  Ali je lažna novica: da smo izpadli po 36 letih igranja v pvi ligi mladih
  Ali je lažna novica: da so morali nekateri mladi odditi ker se niso mogli z vami dogovoriti prav nič
  ——————————————————————————————-
  Gospoda nalijte si čistega vina in priznajte, da ste ga polomili. Vse ostalo, da greste naprej in popravite vaše napake je samo dobrodošlo, ampak ne krivite za to nekoga, ki vam je napisal tisto, kar vsi vrabci čivkajo po Kopru že dlje časa.

  • Tifozi1987 on 5. junij, 2018 at 10:39

  Bla bla bla bla…..tako kot vedno😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤

Komentarji so onemogočeni.

EnglishSlovenian