V Kidričevem poraz v pokalu

Vloga favorita je pripadala Koprčanom, ki pa so imeli tudi na prvoligaških gostovanjih v Kidričevem nemalo preglavic, na kar gostitelji računajo tudi tokrat. In prav se je to zgodilo, saj kanarčki izgubili srečanje in posledično končali pokalno tekmovanje. Mož odločitve je bil hrvaški napadalec Jakov Katuša, ki je premagal vratarja Adnana Golubovića in srečanje odločil v 78. minuti.

ALUMINIJ – Koper 1:0 (0:0)
Katuša 78.
Aluminij: Pavli, Brest (89./Munić), Gorenak (72./Frešer), Jagić, Jovan, Koblar, Marinšek (89./Grajfoner), Martić, Schaubach, Skiba (72./Cavara), Šturm (64./Katuša).

FC Koper: Golubović, Correia, Edomwonyi (64./Kotnik (76./Koderman)), Krajinović, Mittendorfer, Novoselec, Ochieng (46./Kambič), Palčič, Šimčak (83./Pavlović), Tičić, Vancas.

Sodnik: Božo Kondič (Ljubljana)

Komentarji 3

  • navijač on 06/04/2023 at 9:45

  Mislim, da gre Koper spet po nekdanji poti, kazalo je da se bo nekaj spremenilo a žal vidimo na to ni tako. še vedno trdim, Ante pripelji nazaj svoje dečke (Črnigoj, Andrejašič….) okrepi ekipo s štirimi, petimi tujci, ki res iztopajo in gremo dalje. E za to je pa potrebno malček več pripadnosti in dinarckov.

  • Semedelčan on 06/04/2023 at 7:05

  Klasika. Pa kaj imate za suflirat trenerju in gurat svoje igralce. Ob prihodu v Koper, je pokazal kako bo Koper igral. In je, navduševal, dokler niste začeli potiskat svojih v ekipo.
  Semedelcan.

  • Monavnulo on 05/04/2023 at 22:31

  Sramota od ekipe, kako se “bori” za sveti dres!!!!! Teraajte se v 3pm razvajenci

Komentarji so onemogočeni.