Nov poraz “kanarčkov”

Koprčani tudi tokrat niso prikazali tisto, kar se od njih pričakuje. Se žal piše črni scenarij na Bonifiki in morebitne kvalifikacije za obstanek. Poraz v Domžalah danes je zelo boleč in kanarčki se bodo do konca prvenstva težko pobrali. Ko so bile potrebne nujne spremembe in ko so se vrstili slabi rezultati, se vodstvo ni odzvalo. Upajmo, da še ni prepozno, kajti sedaj bo potrebno premagati doma Maribor ali v gosteh Celje, da se izognemo devetemu mestu na prvenstveni lestvici. Rumeni še naprej ostajajo najslabša ekipa v spomladanskem delu z osvojitvijo le 12 točk.

Domžale – Koper 3:1, (1:0)

Jakupović 45., Kolobarić 51., Mulahusejnović 75./ag; Vršič 53.

Domžale: Mulalić, Šoštarič Karič, Klemenčič, Vukliševič, Sikošek, Käit, Svetlin (81./Urbančič), Ibričić, Pišek (73./Podlogar), Jakupović, Kolobarić (78./Vuk).

Koper: Adam, Mittendorfer, Palčič (62./Pejić), Žužek, Jozinović (62./Stevanović), Jelič Balta, Viler (56./Vršič), Guberac, Mišić, Barišić (71./Vekić), Mulahusejnović.

Sodnik: Slavko Vinčić (Maribor)

V Domžalah so se pomerili poraženci pokalnega polfinala, gostitelji pa so z zmago 3:1 ohranili možnosti za tretje mesto. Koprčani nadaljujejo s skromnimi spomladanskimi predstavami, saj so izgubili tretjo prvenstveno tekmo zapored, na šesti v nizu pa so ostali brez zmage.

Komentarji 3

  • Bruno on 17/05/2021 at 19:54

  S temi tamburoti gremo u divižjon 2.
  Ma kaj ni na začetki presidetne pravu, da bomo prvaki, poli Europa inu zdej pa kanta za nabijanje.
  E moj presidente, ma ti inu uni taljan, nimata blage veze o balunu. Hote vsi skep kopat krompir k Ardenu.
  Ma ste šempjoti.

  • rumen on 17/05/2021 at 7:38

  Tako ne more iti več naprej. Smo daleč najslabša ekipa v ligi, brez igre in totalno neorganizirani. Potrebne so korenite spremembe. Vedno se te pričnejo na vrhu. Oodgovorni bi morali spokati kovčke.
  Koper si ne zasluži takih nastopačev, egocentrikov in mešetarjev , katerim smo bili zadnja leta na žalost priča. Od Karla Emeršiča dalje pravzaprav ni bilo pravega predsednika kluba.

   • Mario on 19/05/2021 at 14:19

   Točno tako . Ko je bil Karlo predsednik ,je 90% ekipe blo domačih igralcev .Tisti ki pa so bli forešti so bli vrhunski igralci .Tej zdej ne bi mogli igrat nanka u 3 ekipi Kopra .
   Ne vem kako ni guberca sram dajat tašne izjave ,ma kaj se ni navadu nič od popoviča . Evropa ja , ma samo na jeziku. Samo vi mučkajte naprej , boste šli spet kamor u tem momentu sodite , u 2.ligo.

Komentarji so onemogočeni.