V Celje na zmago

Kaj pa kaj drugega ostane “kanarčkom”, ko so se s slabimi rezultati v zadnjih srečanjih sami postavili v položaj, da se je v zadnjem krogu potrebno rešiti. To nehvaležno nalogo bo imel Nedžad Okčič, ki bo moral ekipo pripraviti, do te mere, da bomo v Celju delovali dobro. Nekaj upanja nam le daje, da domačini po dobri seriji lahko zaigrajo slabše, mi pa končno pokažemo igro iz prvega dela sezone. Žal nam je samo lahko, da se vodstvo ni prej odločilo za zamenjavo na trenerskem položaji, ko je leta imel res slabe rezultate in ga igralci niso sprejeli ali pa ga niso razumeli. Kar je pa je, sedaj se je potrebno osredotočiti samo na zadnjo tekmo, s katero se bo odločalo o obstanku ali kvalifikacijah.

Celje – Koper

“Skupaj s predsednikom in športnim direktorjem smo imeli sestanek. Moja naloga je, da igralce postavim na mesta, kjer se dobro počutijo in so s to vlogo zadovoljni – od njih pa pričakujem, da bodo v danem trenutku dali največ kar so  sposobni. Skupaj smo imeli en trening, to je izkušena ekipa, ki ima za seboj ogromno število tekem. Dokazali so že, da imajo kvaliteto in znanje.”

Celje, Štadion Z’dežele 22.05.2021 ob 16.00 Prenos: Planet Plus

Sodniki: Vinčić Slavko (glavni sodnik), Klančnik Tomaž (1. pomoč), Kovačič Andraž (2. pomoč), Perić Dragoslav (4. sodnik), Delegat: Turk Janko

Celje79252133101
Koper79332125112