“To je bilo to,”

V športnem dnevniku “Ekipa” smo prebrali intervju z našim predsednikom Anton Gubercem.
Se lahko prvenstvo zaplete? To je bilo v pričakovanju obračuna med Koprom in Tolminom dokaj pogosto vprašanje, saj bi se Puntarji z zmago nekdanjemu prvoligašu približali na le dve točki zaostanka, toda gostitelji tekmecem niso dovolili, da bi sploh lahko pomislili na kaj takega.


Povem vam, kako bi se v naši vlogi znašla Messi in Ronaldo, o Srebrniču pa …

Damirja Milinovića je nasledil Miran Srebrnič. “Dobili smo, kar je Koper potreboval: odličnega trenerja, velikega in poštenega delavca, ki se je posla lotil skrajno profesionalno in brez kančka podcenjevanja, hkrati pa živi s klubom. Močno upam, da bomo sodelovali čim dlje.”

“V odličnih razmerah, kakršne so na Bonifiki, lahko vsaka ekipa pokaže vse svoje sposobnosti, vse, kar zna; končni rezultat razkriva kakovostno razliko,” je nadaljeval predsednik Kopra in pristavil: “Problem tretje lige na našem koncu so slabi pogoji, igrišča pogosto niso primerna. Težko je igrati in se tudi motivirati. Verjemite, da niti kakovost Messija in Ronalda ne bi prišla do izraza v tolikšni meri, kot si mislite. Hja, najbrž bi po treh minutah zahtevala zamenjavo.”

Preberi več “Ekipa24.si

Facebook
Facebook