Tiskovna konferenca

Danes dopoldne je potekala prva letošnja tiskovna konferenca v Koprskem klubu. Dejan Jelačin je vse prisotne lepo pozdravil in predal besedo predsedniku kluba g. Gubercu. Predsednik je opisal tudi trenutno situacijo v klubu, glede g. Boška Zupanoviča dosedanjega športnega direktorja. Le- ta naj bi bil suspendiran s strani upravge odbora. Lahko se zgodi, da bodo morali to kadrovsko odločitev na Bonifiki reševati na sodišču. Pogovori pa potekajo o zaposlitvi strokovnega direktorja, ki naj bi nastopil v začetku meseca avgusta. Po izjavah predsednika naj bi to bil Oliver Bogatinov, ki bo opravljal funkciji športnega in strokovnega direktorja ob enem.

Dogovor z g. Županovičem

Usedli se bomo in ugotovili, ali obstaja možnost sodelovanja v kakšni drugi obliki. Upam, da se ne bomo vlekli po sodiščih. Če do tega pride, bomo stvari dokazovali tam.Koprski klub je tudi predal gradivo pravni službi kluba. Predsednik je poudaril, da z gospodom ne gojita nobenih sovražnosti. Boško Županović, hrvaški poslovnež z dolgoletnim stažem v poslovnem in nogometnem svetu, je na Bonifiko prišel leta 2016, ko je odkupil dolg do nekdanjega predsednika Kopra Milana Mandarića.

Trener Zoran Zelkovič se predstavi

Besedo je dobil tudi prvi trener “kanarčkov”, ki je zadovoljen s trenutnim stanjem in pripravljenostjo ekipe. Tako kot je zadovoljen s osvojitvijo točk na prvih prvenstvenih srečanjih. Dosti odhodov, kot tudi dosti prihodov je stanje, ki ga je enostavno potrebno sprejeti. Napovedali smo napadalno usmerjeno moštvo, delamo dobro in čas bo pokazal kje smo. Pred srečanjem v Celju je še dejal, da bomo na vsaki tekmi igrali na zmago.

Glavnemu trenerju Zoranu Zeljkoviću ob strani stojijo, Denis Halilović. Trener vratarjev je Benjamin Levak, kondicijski trenerja moštva pa sta Andrea d’Urso in Matic Tepeš.

Oliver Bogatinov

naj bi zamenjal dosedanjega športnega direktoraj Boška Zupanoviča in obenem deloval tudi kot strokovni direktor kluba.

Športnega direktorja bodo izbrali v prihodnjem mesecu dni, ko se bo, Županoviću iztekel »odpovedni rok«. Za njegovo mesto imajo pravega človeka, vendar pogovori še niso zaključeni«.

2 komentarja

    • Resnica on 28/07/2021 at 6:15

    Dragi moj Karlo
    Edini krivec za polom kluba in izpad vseh selekcij je vsem poznan. Samo v vednost, kdo je bil predsednik v ozadju in trener mladincev, kdo je bil trener na klopi in izven nje ( tisti ta pravi v krilu). Kdo je že na sestanku dejal, da mladinci nimajo karakterja itd itd. Kje sedaj igrajo vsi naši fantje ki so jih ta isti nagnali. Ni bil vsega kriv Bogatinov mar ne….. ups znane Barcelonske trenerje, kdo jih je pred Bogatinovim že zaposlil in se hvalil….

    • Karlo on 27/07/2021 at 19:55

    Vi niste normalni. Bogatinov je glavni krivec da so mladinci in kadeti pred par leti prvič u zgodovini kluba izpadli u 2.ligo.Človek je dokazal da nima pojma o vodenju bilo kašnega kluba. Ne razumem kašne veze ima ta tip da se šlepa in vleče velik denar v vsakem klubu kjer je bil, čeprav ni naredu nič pametnega.

Komentarji so onemogočeni.