Tiskovna konferenca kluba

Dolgo časa in pričakovana tiskovna konferenca se je danes odvijala v klubskih prostorih. Lepo število novinarjev je beležilo izrečene besede predsednika kluba, novega trenerja, športnega direktorja in vodjo mladinskega pogona. Predstavljeno je bilo delovanje kluba in vpogled proti drugi ligi.


Začeli bomo tam, kjer smo pred mojim odhodom končali, le da je izhodišče sedaj veliko slabše, saj klub tekmuje v 3. SNL zahod“.

Ante Guberac je povedal

Vračam se, da povrnem Kopru tiso kar mu pripada, vrnitev v prvo ligo in redne uvrstitve v evropska tekmovanja.

Predsednik kluba je poudaril predvsem delo z mladimi, ki je zastalo in ga je potrebno povrniti na stare slave. Cilji prve ekipe so uvrstitev v drugo ligo in sedanji rezultati to tudi potrjujejo. Povedano je tudi bili, da je prišlo do pogovorov z županom mesta Kopra Alešom Bržanom in tu ni nobenih dvomom o dobrem sodelovanju. Ker pa klub ne more delovati brez pokroviteljev je bilo tudi omenjeno naj bi v kratkem prišlo tudi do sodelovanja in podpisa pogodbe z Luko Koper. Ekipo bomo v drugi ligi verjetno igralsko ojačali in kot prvo ime, ki se poleti vrača na Bonifiko je Goran Galešič. Omenjeni so bili tudi stari simboli kluba, ampak naj se ne bi za sedaj, ko so v klubu v ospredju drugi problemi ne bi do novega prvenstva menjali.

Miran Srebrnič se predstavi

Novi trener je povedal nekaj vljudnostnih besed in napovedal trdo delo.


Naredili bomo vse, da bodo Koprčani in vsi Primorci ponosni na svoj klub

Sam za sedaj trenutno v igri ne bi menjal nič. Pomočnika ostaneta saj je ocenil, da dobo sodeljujejo. Ko je še sam igral proti Kopru je bilo vedno dosti gledalcev, in to si želim, da bi bila Bonifika spet polna. Pogoji za delo in urejenost kluba pa so na dobri in na visoki ravni.

Andrej predstavi delo z mladimi

Andrej Poljšak, ki se je odzval klicu predsednika naj mu pomaga pri deli z mladimi ter poudaril, da se počasi delo v naši nogometni šoli vrača v ustaljene tirnice. Mladinci so nanizali pozitivno serijo, za kadete ni besed igrajo kot prerojeni, upa pa, da se vrnemo čimprej v prvo ligo kjer tudi sodimo.

Povedal je tudi, da se obeta na domači tekmi proti Izoli pravi spektakel. Slogan “Napolnimo Bonifiko” naj bi organizirali na zadnji domači tekmi proti sosedom in nekako poslovilno tekmo za vse bivše igralce zlate generacije in drugih zaslužnih, ki si so vsekakor z igrami za Koper, reprezentanco in sloves v drugih klubig to zaslužili.

Špotni direktor je z doseženim zadovoljen

Na vprašanje ali je zadovoljen z igralskim kadrom je odgovoril, da nekateri igralci so napredovali drugi verjetno bodo še pokazali svoj potencijal, a vse skupaj gledano je za sedaj v najlepšem redu.Boško Županović pa je izpostavil, da je cilj sestaviti ekipo s čim več igralci iz naše regije

Komentarji5

Preskoči na obrazec za komentar

  • Vinko on 12/04/2019 at 13:13

  Luka vam da 100 jurčkov kr tako. Prej ste od občine dobivali po 300 jurčkov, ne.
  Lahko tako.

  • koperčan on 12/04/2019 at 12:20

  Bravo Koper forza Ante…samo okoli sebe imaš vedno iste obraze tako da nič novega…

   • Joško on 14/04/2019 at 7:42

   Obraze katerim zaupa .

  • jaka on 12/04/2019 at 9:20

  Zastavljeno je dobro, delo z domačimi mladimi se vedno obrestuje, pa še zaslužit se da in se avto- financirat (Domžale). Srečno FC Koper!

  • Joško on 10/04/2019 at 22:59

  Bravo Koper , samo tako naprej.

Komentarji so onemogočeni.

Facebook
Facebook