Teniški rezultat v Ljubljani

Koprčani so v Ljubljani doživeli hud poraz in povrh prejeli še ducat zadetkov.Tekma v Stožicah se je sicer začela po naših načrtih, saj je Koper v deveti minuti z golom iz prostega strela v vodstvo popeljal Matej Palčič. Kaj, ko pa smo dovolili tako hitri odgovor Olimpije, ki je po avtogolu Žana Žužka že tri minute kasneje izenačila rezultat. V 23. minuti je za vodstvo domačih poskrbel Antonio Delamea Mlinar, ob koncu prvega polčasa pa je ob pomoči koprske obrambe zadel še Nino Pungaršek. Tudi v drugem polčasu je sledila popolna nadvlada Olimpije. Poraz Kopra je v 76. minuti z bele točke omili Dare Vršič, za petardo v mreži Kopra je ob koncu z drugim golom na tekmi poskrbel Bosić, v sodnikovem podaljšku pa se je med strelce vpisal še Andres Vombergar.

Olimpija : Koper 6:2 (3:1)

Žužek 12./ag, Delamea Mlinar 23., Pungaršek 45., Bosić 59., 82., Vombergar 90.+3; Palčič 9., Vršič 76./11m.

Olimpija: Frelih, Fink (68./Boakye), Delamea Mlinar, Korun, Pavlović (87./Maksimenko), Savić, Pungaršek, Elšnik (46./Kapun), Bosić (87./Sešlar), Vombergar, Kurež (68./Osterc).

Koper: Adam, Palčič, Rajčević, Cerovec, Pejić (72./Viler), Žužek, Knežević (50./Dodlek), Barišić, Caimacov (72./Guberac), Mišić (60./Vekić), Mulahusejnović (50./Vršič).

Rumeni kartoni: Palčič; Kapun, Frelih.

2 komentarja

    • rumen on 22/04/2021 at 7:34

    Tokrat obramba slaba, z golmanov vred. Tudi po zaostanku ‘prepoznavna’ počasna igra s podajami med obrambnimi igralci, brez prave ideje in borbenosti. Tudi letos se bomo, kot smo že navajeni, borili za sedmo mesto. Več ta ekipa, kljub lažnemu optimizmu, ni sposobna.

    • StariNavijač on 21/04/2021 at 19:32

    Vanoli, ma va’ cagare!
    Vanoli OSTOPI in se ne vračaj več v FC Koprer😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Komentarji so onemogočeni.