Zmaga je le ostala doma

Če so kanarčki v prvih dveh prvenstvenih četrtinah navdušili, so bili v tretji povsem neprepoznavni saj so po zimskem premoru vpisali le sedem točk. Kar na petih tekmah pa so proti nasprotniku priznali poraz in padec na prvenstveni razpredelnici in oddaljitev od najvišjih mest. Koper je danes po novem v obalno kraškemu derbiju v prvem polčasu imel svojo najboljšo priložnost v 31 minuti, ko je Matej Palčič poslal žogo pred vrat Koprivca, a se je Maks Barišič malce zapletel in je lepa priložnost splavala po vodi. Sledi še poizkus z glavo najboljšega strelca lige Nardin Mulahusejnoviča, ko je gostujoči vratar strel ubranil. Po ne preveč dobremu prvemu polčasu sta se ekipi po neodločenem rezultatu odpravili na odmor. V drugem polčasu Koprčani vse sile preusmerijo v napad, V 56. minuti pa so Koprčani povedli, najprej je Matej Palčič s strelom z glavo žogo poslal v prečko, odbito žogo pa je v mrežo poslal Milahusejnović, ki je tako dosegel svoj 12. zadetek sezone in je prvi strelec lige, in kot smo kasneje videli tudi zadnji na današnji tekmi. Po doseženemu zadetku nismo več videli nobene omembe Koprske priložnosti več. Sežanci so poizkušali izenačiti a je rezultat vse do konca ostal nespremenjen.

KOPER – CB24 TABOR SEŽANA 1:0 (0:0)

 • Stadion Bonifika, sodniki: Perić, Kordež, Kasapović.
 • Strelec: 1:0 Mulahusejnović (56.).
 • Koper: Adam, Rajčević, Palčič, Knežević, Mišić, Cerovec, Pejić, Caimacov (od 90. Dodlek), Žužek, Barišić (od 89. Vekić), Mulahusejnović (od 78. Vršič).
 • CB24 Tabor Sežana: Koprivec, Ristić (od 46. Ovsenek), Nemanič, Hlad, Krivičić, Makoumbou (od 80. Stare), Mihaljević (od 21. Tolić), Kouao, Sever, Ndzengue (od 59. Djalo Aldair), Rovas (od 59. Stančič).
 • Rumeni kartoni: Caimacov, Barišić, Mulahusejnović; Kouao.
 • Rdeči karton: /.

1 komentar

  • StariNavijač on 17/04/2021 at 22:07

  Ok 3 točke so super, vendar igra je nikakva.
  Vanoli bi v drugem nogometnem okolju že letel.
  Ne vem kaj še dodati, vendar ni to to.

  Forza Koper

Komentarji so onemogočeni.