Šteje samo zmaga

Koprčani so danes težje kot smo si mislili premagali ekipo, ki zaseda predzadnje mesto na prvenstveni lestvici. Sami vemo, da je proti takemu nasprotniku zelo težko igrati, še posebej, ko so ” kanarčki” že v četrti minuti preko hitrega Baše povedli, in da, da bomo v nadaljevanju spremljali pravo uspavanko. Toda v prvem polčasu lahko še omenim priložnost novinca v koprski ekipi Djermanoviča, ki je sam prišel pred gostujočega vratarja a za las zgrešil, sicer je bilo še nekaj strelov proti gostujoćemu vratarju gostov toda zelo nenatančnih.Gostje pa so zadeli prečnik in imeli lepo priložnost za izenačenje.

V drugem polčasu so gostitelji padli in si niso ustvarili nobene priložnosti. So pa rumeni le drugič zadeli, ko je lepo priigral svojega čuvaja Luka Vekič in povedel domače do lepega vodstva. Koprčani so poizkušali zadeti še tretjič in tudi so, ko je z strelom izven šestnajstmetrskega prostorja kapetan Ivica Guberac zadel za tri proti nič. Do konca pa ni bilo več neke prave priložnosti in vknjižili smo še deveto zmago ter smo še vedno edina neporažena ekipa.

Koper – Rogaška 3:0 (1:0)

Strelci: Baša 4′, Vekič 75, Guberac 78′

Rumeni kartoni: Grošič, Koprivica, Štefanac.

Sodniki:Sagrković Asmir (glavni sodnik), Povšnar Dejan (1. pomoč), Brezovar Nejc (2. pomoč)
Delegat:Bohinc Matjaž
Št. gledalcev:150

Koper: Nenezič, Mišič, Hadžič, Badžim, Ivan Borna Jelič, Guberac, Vršič,(Pejič) Žužek, Galešič, Baša,(Bešir) Djermanovič, (Vekič)

Rogaška: Vunderl, Šmigoc, Čuček, Ahec, Hustić, Antonić,(Koprivica), Mraz( Moćič)
Krsnik, Grošič, Jauk,(Jauk) Štefanac

NK Koper 1920 - 2020 "