Stara legendarna Bonifika

Nekoč je bilo na stadionu Bonifika nekako tako….

.

Komentarji11

Preskoči na obrazec za komentar

  • Tifozi KP on 29. 12. 2017 at 11:49

  Sicer je bila stara Bonifika res polom, a imela je dušo in takoj bi se vrnil nazaj. Tako pa imamo sedaj stadion, pa smo praktično brez kluba. 🙁

  • Rumeni on 23. 12. 2017 at 15:58

  Stari stadion je res bil sramota za nogometni Koper. In kaj nam sedaj pomeni, sicer lep toda nedokončan objekt, prazen in brez gledalcev kot še nikoli v bogati zgodovini kluba. Sedaj je to še večja sramota, ki pa se jo nekdo ne zaveda in si zatiska oči. Imaš kje igrati a nimaš ne domače ekipe in za koga navijat. Lepo pa se je spomniti, da je na starem objektu spremljalo kanarčke tudi do 10000 gledalcev, v drugi YU ligi tudi po 7000 gledalcev povprečno na srečanje. Premraženi, pregreti, mokri toda veseli in skupaj z rumeno modrimi igralci bili ponosni in srečni na stari razvalini koprske Bonifike.

   • Tifozi1987 on 25. 12. 2017 at 13:20

   Točno tako!

   Pa politika ne more voditi kluba, ker klub je od vseh nas koprčanov/ank!!!!

   Uprava ODSTOPI!

  • Tifozi1987 on 21. 12. 2017 at 20:12

  PS: stara Bonifika je bila vedno POLNA (neglede na duge čase in neglede nato, da je bila za nekatere pametnjakoviče “podrtija“), sedanja šminkerija s kozli na čelu, pa je prazna politična baza!!!!!!!!!!

  Pa še nekaj, če se komu zdi prihodnost svetla, se kepko moti. RAZLOGI: 60 gledalcev na tekmo, uprava in “sodelaci“ nesposobni, kozli namesto KANARČKOV, stari grb izbrisan iz nogometnega zemljevida, rumeno modra barva zamenjana s flourescentno grižo, zadeva CAS je komedija za gledališko predstavo in še in še bi se našlo….

  Uprava ODSTOPI!

  • Tifozi1987 on 21. 12. 2017 at 20:01

  Uprava ODSTOPI!

  Politika VEN iz kluba!!!!

  Vrnite NK Koper 1920 nam koprčanom/kam!

  • navijač z obale on 21. 12. 2017 at 14:30

  stara bonifika je imela dušo res je, vendar pa v primerjavi z današnjim stadionom je bila podrtija. Bili so to neki drugi časi ampak treba je gledat naprej. Zgodovina je nekaj drugega kot realnost, kaj šele prihodnost.
  Nogomet se razvija in nismo mi edini klub ki ga je tokala sprememba infrastrukture ipd. Brez skrbi, naš Koper se bo prej ali slej vrnil v prvo ligo, pa tudi uprava ne bo vedno taka. Treba se je zavedati, da samo s pljuvanjem in obujanjem spominov se nič ne bo rešilo.

  • Tifozi1987 on 21. 12. 2017 at 10:21

  NEPOZABNO!
  Stari stadion je imel dušo in je bil del vseh nas koprčanov/ank.

  1. Ma kaj bluzite pisete en kup neumnosti lazi itd… pravi navijač stoji obstrani v dobrem in slabem a ne samo pljuvat in pljuvat pa probali so in ni se izšlo kaj ima uprav zdaj da odstopi gdooo bo vodil klub čeni in ni pametnega človeka al pa vodite vi, ker ste tako glasni in pametni z domačega kavča prvo od rudonje ,pavlina mandarica itd… prvo ,da se vsi koperčani pridejo na stadion bonifika in bodrite nase mlade domače nogometase nič ni to sramota ,da smo startali od nule pac mandaric ni odnehal dokler ni koper unicil a ne popovic ali guberac in jaz verjamem v ta klub kot občan prvo koper kot klub nima navijačev ker nove generacije neznajo bodriti klub jajsi so na fb ali na istagramu stara garda tifozov je umrla .

    • Koper ni vaš on 24. 12. 2017 at 7:29

    Preden kaj napišeš se vprašaj, kdo je brez vednosti navijačev menjal grb. Ali je to bil Mandarič, Rudonja, Guberac…. ne bil je Popovič. In ne govori kdo ima rad klub in kdo stoji za njim. Poglej si slike in potem piši o navijačih, kdo misliš, da jih je oteral. Nisi navijač, če samo enkrat dvigneš baklo….mi smo jo stokrat in plačevali karte ter s tem pomagali klubu. Ti pa, da nekomu lezes v rit pišeš neumnosti o pljuvanju. Sram naj te bo, ker mi pravi navijači z razliko od tebe ne pljuvamo, mi samo povemo in napišemo kar si mislimo o vodenju privat kluba.

    • Tifozi1987 on 25. 12. 2017 at 13:16

    Denar ste trošli za razne “super zvezdnike“, v zadnjem kolu prvenstva pa se z vasjo Zavrč udariti za obstanek…..ha ha ha…..pajaci!

    S tistim denarjem, bi starega pizduna skinli s k…a…….tako pa ste dobili pokal z “uvrstitvijo“ v primorsko ligo!

    Ko smo Tifozi hodli na stadion, v niste vedči niti kaj pomeni beseda nogomet!!!!!

    Rumeno modre barve in sveti grb ste menjali na lastno roko….kozli!!!!!

    • Tifozi1987 on 25. 12. 2017 at 13:18

    Pa še nekaj pajac……Tifozi 1987 nikoli niso in nikoli ne bojo/bomo umrli….CEPEC!

Komentarji so onemogočeni.

EnglishSlovenian