«

»

Rumena je zakon

Pozitivna in odlična serija se nadaljuje in naj bo tako tudi v torek proti Olimpiji, ki je v spomladnem delu druga najslabša ekipa lige. ” Kanarčki” enostavno morajo zmagati na domači Bonifiki in pokazati, da so ekipa za vrh. Koper nima kaj izgubiti in samo trenutne neprijetnosti pri pridobivanju licence in vodenju kluba lahko vplivajo na vse dogodke okoli rumenih. Nikoli ne napovedujem ekipe toda tokrat pa bi se le malo poigral in si tudi želel nekaj takega na koprski zelenici. Olimpija je ranljiva in Antolovič, Paljk, Gregov, Datkovič, Pranjič, Tzandaris, Ibričič, Krivičič, Hodžić, Belima, Križman bi lahko bili tisti, ki bi zelene premagali in ponudli veselje za tistih sto navijačev, ki jih nikoli ne iznevirijo.

Permanent link to this article: http://www.nk-koper.si/rumena-je-zakon/

3 comments

 1. Tifozi 1987

  Rajši mona kot žabar!
  Vendar…..brez licence je pa velika SRAMOTA
  Leta2020….NK Koper praznuje stoletnico obstoja
  Pokojne legende kluba se obračajo v grobu
  NK Koper je od koprčanov/nk, ne pa od agencij in pohlepnežev ala MM…..v vednost vsem!

  Forza NK Koper 1920!

 2. Gregor

  Kot navijač Kopra moram priznati,da ekipa zadnje tekme kaže svoj pravi obraz. In to smo si želeli,predvsem zmag,borbe in gole. Tudi proti Olimpiji lahko pokažemo vse to. Forza Koper

 3. Moj Klub

  Kakorkoli je Koper v zadnjih tekmah pokazal drugačen obraz. To moramo navijači priznati. Želeli smo da napadajo agresivno,dosežejo gole in so borijo kot pravi team. Čutim pa tudi na igrišču je videti,da si je ekipa povrnila samozavest! Naj bo tako tudi proti Olimpiji.

  Forza Koper

Comments have been disabled.

EnglishSlovenščina