Rijeki nasuli kar tri

Koprčani se marljivo pripravljajo za zadnjo četrtino prvenstva in so v tem sklopu tudi odigrali prijateljsko srečanje proti nogometnemu klubu iz Rijeke. Ekipi sta tekmo odigrali na nevtralnem terenu v našem bližnjem Umagu. Nogometaši Rijeke so bili poraženi od Kopra s 0:3 Tako trener Rijeke in Kopra sta dala priliko vsem igralcem, kanarčki pa so to, ko so v igro vstopili mladci Rijeke dobro izkoristili in ji nasuli kar tri zadetke. Koper je povedel v 50. minuti, ko je v kazenskem prostorju zadel Spinelli za 0:1. Na 2:0 so rumeni povišali v 68. minuti, ko je žogo iz kota s petih metrih Jelič z glavo poslal v mrežo za 0:2. Končni rezultat je postavil v 86 minuti srečanja Stevanovič.

Rijeka – Koper 0:3

Pripravljalna tekma: Rijeka – Koper 0:3. Igrišče Stella Maris v Umagu. Strelci 0:1 Spinelli (50′), 0:2 Jelić (68′), 0:3 Stevanovič (86′)

RIJEKA: Prskalo, Tomečak, Capan, Galović, Štefulj, Pavičić, Mudražija, Murić, Andrijašević, Drmić, Yateke. Galešić, Vukčević, Braut, Liber, Lepinjica, Agić, Iliković, Bilić, M. Frigan, Jurišić.

KOPER: Adam, Cerovec, Žužek, Jelič, Kneževič, Pejič, Jozinovič, Viler, Palčić, Barišić, Mulahusejnovič.

Igrali še: Vargič, Rajčević, Mišič, Guberac, Spinelli, Vekič, Stevanovič, Medica, Lelič, Pavič, Mitterdorfer, Dodlek.

Slika Facebook fc Koper