Reprezentanca na Bonifiki

Slovenski nogometni reprezentanti so se danes popoldne zbrali na koprski Bonifiki. Igralci so nastanjeni v Portorožu, trenirali pa bodo v Kopru. Med njimi pa so tudi naši bivši igralci Struna in Blažić

Slovenski nogometaši so danes začeli priprave za zadnji tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2020, ki bosta tudi zadnji njihovi v letošnjem letu. Na prvem treningu v Kopru, kjer se bodo pripravljali do konca delovnega tedna, ni bilo prvega zvezdnika slovenskega nogometa Jana Oblaka. Na Obali bodo ostali do petka, ko se bodo iz Portoroža, kjer bodo nastanjeni v tamkajšnjem hotelu Kempinski, preselili v Ljubljano, v Stožicah opravili uradni trening pred tekmo z Latvijo in potem tam ostali do sobote. Mogoče pa je tudi to, da bodo v Kopru trenirali tudi v petek, če bo vreme v Ljubljani preslabo, kar se seveda lahko zgodi.

Na Bonifiki, smo zagledali tudi Italijanskega trenerja Rodolfa Vanolija, ki ga v slovenskem nogometu seveda poznamo zelo dobro. “Nič takšnega ne počnem. Trenutno sem brezposeln in samo sproščeno uživam v življenju, ob tem pa malo spremljam nogomet. Seveda sem si z veseljem prišel pogledat najboljše slovenske nogometaše,” nam je v nekaj besedah, ki smo si jih izmenjali z njim, povedal 56-letni v Kopru živeči Italijan.Z njim je je pokramljal tudi predsednik Koprčanov Ante Guberac, a zgolj prijateljsko. Brez skrbi, Miran Srebrnič je še vedno trdno v sedlu trenutno vodilnega slovenskega drugoligaša, ki je na dobri poti, da se vrne med elito.

Tekst:
Foto: m24.si

NK Koper 1920 - 2020 " Bodi moder, navijaj za rumene "