Remi proti Veržeju

FC Koper – NK Veržej 1:1 (1:0)

Strelec za domače Verunica

V vetrovnih Dekanih je Koper danes odigral na prijateljski tekmi proti ekipi iz Veržeja neodločeno. V prvem polčasu smo gledali premoč naše ekipe in z zadetkom Verunice, ki je z glavo zadel po lepem predložku iz krila. Igralci  in varovanci trenerja Milinoviča so imeli v zadnji minuti pravilno dosojeno enajstmetrovko, ko je gostujoči igralec z roko igral v svojem kazenskem prostorju. Enajstmetrovko je izvedel Glavaš a je njegovo namero prečital vratar in strel ubranil. Videli smo tudi neke nepredvidljive hitre trenerjeve menjave in nove postavitve igralcev, ki pa bistveno niso vplivale na potek srečanja.

Drugi polčas in številne menjave pri koprčanih ter zamujene priložnosti za povišanje vodstva so dala krila gostujočim igralcem. Ti so le prišli do naših vrat ampak so bili sila neučinkoviti. No v enem takšnih napadov jim je sodnik, po mojem piskal prekršek, ki ga je videl samo on. Sledi predložek pred vrata koprskega vratarja ter spotikanje gostujočega igralca ter dosojena enajstmetrovka za goste. Koprski vratar Grlj je strel ubranil a se je odbita žoga spet vrnila igralcu točno na nogo, ta pa jo je neubranljivo pospravil v mrežo. Kopra.  Svojo naslednjo prijateljsko tekmo bodo koprčani odigarli v soboto proti Žirem.

 

1 komentar

    • Druga liga on 26. februar, 2019 at 12:46

    Po moje so igralci mogoče malce utrujeni. Naporni treningi, prvenstvo šele marca vplivajo na ekipo in igre. Sprostit ekipo pred prvenstvom bo nujna in bodite ekipa, dihajte kot ekipa in vse naj bo podrejeno rezultatu in drugi ligi.

Komentarji so onemogočeni.

Facebook
Facebook