Đira za tri točke

Kanarčki so v prvem polčasu odločno postavili in takoj Radomljane prisilili v obrambno taktiko. Akcije so si sledile ena za drugo vendar tudi po nekaj priložnosti napadalci niso zadeli. Sta pa imela lepo priložnost zadeti Colley in Barišič. Bolj, ko se je bližal konec prvega polčasa, bolj so rumeni napadali. Naprej Jelič Balta ogreje domačega vratarja, takoj za tem pa Đira lepo stelja izven kazenskega prostorja in da svoj prvi gol za Koper. Sledi še nekaj priložnosti Koprčanov in zaslužen odmor.

Nadaljevanje ni prineslo neke dobre igre, sicer nekaj priložnosti smo le imeli a bili zopet sila neučinkoviti. Premagali smo Radomlje in prekinili negativni niz, razpoznavne igre, ki nas je krasila skozi celotno prvenstvo pa še ni. Smo pa zopet trpeli zadnje minute srečanja, ko bi lahko zopet prejeli zadetek, a smo na srečo pa le zmagali.

KALCER RADOMLJE − KOPER 0:1, (0:1)

Strelci:¸Đira 45

Kalcer Radomlje: Velić, Blaić (46./Zabukovnik), Guček, Zulić (66./Mrkonjić), Ćalušić, Mišić, Bumbu (72./Cerar), Nuhanović, Pogačar, Kregar (46./Guzina), Prohouly (46./Šarić).

Koper: Golubović, Rajčević, Bručić, Novoselec, Palčič (85./Jašaragič), Jelić Balta (85./Krajinović), Đira (65./Vešner Tičić), Guberac, Barišić (90./Bešir), Parris, Colley (65./Osuji).

Rumeni karton: Krajinovič, Oliver Kregar, Axel Gerard Prohouly, Dario Rugašević

1 komentar

    • MiSmoKoper on 10/03/2022 at 0:54

    Parris neviden. Očitno so mu razne ponudbe ala Crvena zvezda “zmešale glavo” in mu Koper kaj dosti več ne pomeni. Trener mora ukrepati, ker fantina igra samo zase, pa še na koncu tekme je imel dres čist, kot da bi ga vzel iz pralnega stroja. Raje vidim borce na igrišču, vzgled je Barišić.
    Namesto Parrisa naj igra Kotnik, garantirano bo ekipa več imela od njega!

Komentarji so onemogočeni.