Jelenič s škarjicami izenačil

Koper je danes odnesel le točko iz Domžal proti ekipi iz Radomelj. Bili smo bočjši nasprotnik a sila neučinkoviti. Kanarčki so oblegali domača vrata, a je v 87. minuti sledil hiter protinapad domačih, ko se je Ivan Krolo odločil za strel, žoga pa je oplazila Mateja Palčiča in v visokem loku preletela Jana Koprivca ter pristala v mreži. Vendar zadetek ni zmedel naše igralce, ki so izenačil v prvem naslednjem napadu. Po ostrem predložku Toura Diabya je vratar Luka Baš slabpo posredoval, žogo pa je velemojstrsko s škarjicami v mrežo Radomelj poslal Enej Jelenič. Ta je imel v sodnikovem dodatku še priložnost za gol za zmago, a je s petih metrov žogo preusmeril mimo vrat po ostri podaji Marka Pabaija. Koper ima na tretjem mestu 18 točk, eno manj od Olimpije, a bodo najverjetneje dobili še tri točke za odpovedano tekmo z Rogaško. Naslednjo pa igramo na domači Bonifiki proti ekipi Aluminija.

Add an overline text

KALCER RADOMLJE – KOPER 1:1 (0:0)
Krolo 87.; Jelenič 89.

Radomlje: Baš; Cruz (81./Kukovec), Gnjatić, Hrvoj, Korun, Marković (64./Posavac), Nuhanović, Prpić, Ševelj, Vokić (64./Krolo), Šošić (81./Cerar).

Koper: Koprivec; Ankrah, Barišič (68./Jelenič), Mittendorfer, Mulahusejnović, Omladič (68./Nkada), Orazov, Pabai, Palčič, Pavlović (78./Diaby), Ruedl (22./Vešer-Tičić).

Sodnik: Denis Šabanagić (Ljubljana)