Koper boljši tudi od Radomelj

Koprčani so v prvem polčasu kontrolirali potek srečanja in niso domačinu pustili, da se razigrajo. Vendar so prvo priložnost na srečanju imeli Radomljani. Kanarčki so pletli okoli šestnajst meteorskega prostora in si poizkušali v strnjeni postavitvi domačih priigrati, kakšno priložnost. V 36′ pa so po predložku Parrisa z desne strani Osuji z glavo zadel za vodstvo rumenih. V drugem polčasu Koprčani po podaji Barišiča zadenejo, vendar so sodniki zaradi prepovedanega položaja zadetek razveljavili. So pa domačini takoj v isti minuti izenačili, ko je Božič premagal našega vratarja . Po nekaj obetavnih domačih napadov, so kanarčki po hitrem proti napadu in podaji Parrisa povedli z zadetkom Barišič v 63′. Isti igralec pa je zadel že drugič 76′ minuti z zelo lepim zadetkom. Po točni podaji Varešanoviča je Parris z lobom premagal Vargo za 4:1..Kanarčki so prevzeli igro in mirno pripeljali tekmo do konca. To je bila šesta zaporedna zmaga kanarčkov, ki jih sedaj doma čaka srečanje proti Bravu.

Radomlje : Koper 1:4 (0:1)

Strelci: = 36′ Osuji , 52 Božič, 63’76’Barišić , 82’Parris

Sodniki: Dragoslav Perić

Radomlje: Varga, (Žulj), Božič, Kregar,( Nikolič), Primc, Blaič, Zabukovnik, Nuhanovioč, Mužek. Gučić, Jazbec. (Sarič), Marjanovič

Koper: Adam, Palčič, Žužek, Rajčevič, Brućič, Jelić Balta, ( Grudina Oštrek,(Bešir) Barišič,( Varešanovič), Vešnar Tičič, (Guberac), Parris, Osuji, (Krajinovič)

1 komentar

    • rumen on 13/09/2021 at 7:12

    Čestitke moštvu in trenerju. Rečemo lahko samo ‘naj traja’ čim dlje.

Komentarji so onemogočeni.