Prvi je podpisal Žužek

Dres koprskega kluba bo prihodnosti oblekel tudi Žan Žužek. Nekdanji reprezentant Slovenije do 21 let, kjer je zbral šest nastopov, in je do sedaj igral za klub izpod kamniške Bistrice. naj omenim,dasta podpisala tudi naša dva nekdanja igralca IgorNenezič in Goran Galešič. Sodelovanje in igranje za Koprčane pa so zaključili Matija Petrović, Antonio Grlj, Kristijan Glavaš, Mario Sačer in Kristjan Cvek. Na Bonifiki je trenutno videti tudi nekaj fantov, ki se nahajajo na preizkušnji.

Iz Domžal v Koper


Žan Žužek je januarja letos dopolnil 22 let. Za njim so leta učenja in dokazovanja v Domžalah, kjer je igral v generaciji Jana Repasa. Prišel je tudi do prve ekipe Domžal in v minuli sezoni v 1. SNL zbral 22 nastopov. Skupno je v prvi ligi odigral 65 tekem in dosegel tri zadetke.

Rojstvo: 26. januar 1997

Igralno mesto: Branilec

Starost 22 let, Državljan; Slovenije

Višina: 1,86 m Teža: 79 kgKomentarji8

Preskoči na obrazec za komentar

  • Resnica on 02/07/2019 at 21:04

  Sklicat ad hoc skupscino kot je to naredil popovic (z malo zacetnico) in zamenjat upravni odbor v katerega so takrat “vtaknili” se matoza (tudi z malo zacetnico) tako, da so zdaj se vedno v UO valencic, malenic, skerlic in matoz. Nam pa prodajajo bucke. Mi smo modri ja, ma dokler bo zgornja ekipa in ne bo NAZAJ starega grba in barv, nas ne bo nazaj na tribune, pa igrajte vi fuzbal za upravni odbor. Ker smo modri in navijamo za rumene!

  • dd on 02/07/2019 at 14:57

  Guberac je samo kamuflaža, ve se kdo je glavni, vse je po starem. In dokler bo tako, me ni na stadijon in še verjetno marsikoga. Uničli klub in zdaj bojo kao frajerji, kateri bojo, če bojo klub pripeljali v prvo ligo. Bomo hodili pa v Dekane. Če si se to zgodilo v Mariboru nebi niti enega pogrebnika niti kilometer blizu Ljudskemu vrtu, ker bi jih premlatle Vijole. Tle pa imajo srečo in veselo harajo dalje. En dan se bo tudi to končalo, upam.

  • rumeni on 01/07/2019 at 15:11

  Guberac lahko vodi klub, vendar dokler bodo preko UO na politiko kluba vplivali Popovičevi ljudje – Škerlič , Valenčič, advokat Matoz…,sprememb na boljše ne bo ter bo obisk na tribunah ostal mizeren. Upamo na vrnitev v prvo ligo, vendar navijačev, tako kot v starih časih zanesljivo ne bo, do rezanja hobotnice.

  • Rumeni za vekomaj on 01/07/2019 at 7:44

  Berem v primorskih novicah, da novinar še vedno uporablja besedo kozlički. Napaka mladi novinar , bivši župan je pri zamenjavi izrecno dejal, da so oni sedaj agresivni KOZLI. Torej ne uporabljate pomanjševalnice in se držite tistega kar je, torej imenujte jih KOZLI. Kozlički so kar naenkrat postali, ko nas je grobar koprskega nogometa spravil v četrto ligo. Ampak poanta vsega je, da smo mi že štirideset let “kanarčki” in to bomo tudi ostali. Primorske pa so bile do sedaj in bodo tudi vedno kot vidim še naprej proti nogometnemu klubu Koper in navijačem.

   • StariNavijač on 02/07/2019 at 20:42

   Vse po starem, imam občutek, da bo Srebrnič kmalu spakiral kovčke 😏

   Objektivno pogledano, v klubu so ostali vsi isti klovni, kateri so pahnili klub v primorsko ligo, zato dvomim, da bo Anteju uspelo kar koli narediti🤫😓☹️

  • franci on 30/06/2019 at 6:41

  In še res je…že sedaj se govori po Kopru, da navijačev ne bo, če bo vse po starem. Koper pa bo rabil polne tribune in ne bo lahka v drugi ligi boste videli. Popovič je GROBAR kluba, tu ni kaj dodati, da pa še steguje lovke preko Anteta je jasno. Ne vem pa kaj čaka tista mona od Madžareviča, da na pročelju ne zbriše popackanega kozla. Nima kaj delat slika na pročelju, ker se nam vsi smejejo, saj naj bi bil grb, ma to ni je le neka spackana slika.

  • Resnica on 29/06/2019 at 22:54

  Se vedno isti (tuji) dresi, se vedno tuj grb,… Nazaj ponos, nazaj barve in grb kluba. Dokler tega ne bo, ne bo niti vecine na tribune. Se vedno ste/smo kozli kot pred prevzemom kluba in najsabsa leta koprskega nogometa (ki nam ga je vzel popovic in mladinski izpad z bozicem). Nazaj grb in barve Ante Guberac!

  • StariNavijač on 28/06/2019 at 15:07

  Odlična okrepitev, zanimiv igralec!

Komentarji so onemogočeni.

NK Koper 1920 - 2020 " Bodi moder, navijaj za rumene "