Prva liga Telekom na TV

Prva liga Telekom Slovenije je prepoznaven in privlačen produkt v slovenskem športnem prostoru, kar potrjujejo tako gledalci na stadionih kot tudi tisti pred televizijskimi zasloni. Izjemno zanimanje za slovenski klubski nogomet veseli tudi Nogometno zvezo Slovenije, ki skupaj s svojimi partnerji pripravlja kopico novosti, sponzor lige pa še naprej ostaja Telekom Slovenije

Ljubitelji nogometa si bodo lahko tudi v bodoče ogledali vse tekme Prve lige Telekom Slovenije v neposrednih televizijskih prenosih, saj bosta v prihajajočem triletnem obdobju oziroma v sezonah 2018/19, 2019/20, 2020/21 televizijske prenose tekem zagotavljala partnerja RTV Slovenija in Planet TV.

Prva liga Telekoma Slovenije, ki pred domače TV zaslone privabi več gledalcev, kakor jih privabi elitna Liga prvakov, bo s prvim in drugim izborom tekem na sporedu na TV SLO 2 in Planet TV, preostalih 108 tekem pa bo v neposrednem prenosu na Planet TV 2. Neposredni prenos na TV SLO 2 in na Planet TV  bo obogaten s studijskim delom.

Nova sezona se začenja 21. 7. 2018, že ta četrtek pa se bo v Nacionalnem nogometnem centru Brdo odvil žreb tekmovalnih parov, ki ga bo mogoče spremljati v neposrednem televizijskem prenosu na TV Slovenija 2 in Planet TV.

Na Planet TV bo v četrtek, 21. junija, ob 18.30 posebna oddaja Nogomet je naš, v kateri bomo v neposrednem prenosu spremljali žreb parov Prve lige Telekom Slovenije za sezono 2018/2019. S tem se bo tudi uradno začelo triletno obdobje, v katerem si bo mogoče prvoligaške tekme ogledati v neposrednih prenosih na Planet TV in Planet 2. Prinaša še eno veliko novost. Vsak teden bo namreč na sporedu enourna nogometna oddaja, posvečena dogajanju v 1. SNL.

 

Tekst: NZS
Foto: Ekipa24.si

EnglishSlovenian