Pritiska se ne boji: Če želim biti trener …

Veliki intervju: Trener Kopra za portal SportKlub

Koper bo po vihravi pretekli sezoni v novo vstopil z novim trenerjem. Zoranom Zeljkovićem. Našel ga je pri nasprotnikih v dodatnih kvalifikacijah Krki, ki je bila na pragu tega, da kanarčke pošlje v drugo ligo, a Koprčani so se rešili in obdržali med prvoligaško smetano.

Nova sezona, nova vloga. Prvič v vlogi prvega trenerja prvoligaša.

Vesel sem, da sem dobil to priložnost, verjel sem, da bo enkrat prišla. Živel sem za to in evo, upam le, da jo bom izkoristil.

Čeprav ste pred tedni želeli drugače, je dobrodošlo, da Koper ostaja del elite.

Čeprav ste pred tedni želeli drugače, je dobrodošlo, da Koper ostaja del elite.
Upam, da me kdo ne bo narobe razumel, a velika škoda bi bila, da klub, ki ima tako dobre pogoje za delo, ne bi bil član prvoligaške druščine. Veliko takih klubov v Sloveniji ni. Vedno pravim, v življenju je vse za nekaj dobro. Z lansko sezono sem lahko zelo zadovoljen, nimamo si dosti za očitati, a zdaj začenjam novo zgodbo, upam, da bomo tudi tukaj rezultatsko uspešni.

Preberi več in nadaljuj z branjem na SportKlub

1 komentar

    • rumen on 10/07/2021 at 9:35

    Lahko želimo samo srečo novemu trenerju z željo, da bomo v Kopru lahko gledali spodoben nogomet, ne pa več tega kar smo morali trpeti lansko sezono. Še vedno upam, da se v moštvo ob vseh prišlekih prerine tudi kakšen domači mlad up, sicer se bo stara zgodba ponovila. Če hočemo dvigniti obisk navijačev na domačih tekmah je to skoraj nujno. Tudi zato je zadnje sezone Koper moštvo z minimalnim obiskom
    na tekmah. Vodilnim v klubu ne bi smelo biti vseeno, da je tako lep stadion na domačih tekmah tako slabo obiskan in že dolgo časa v glavnem vedno brez pravega navijanja. Brez tega pa ne more biti uspehov.

Komentarji so onemogočeni.