Priprave pričele Jaka se vrača

Na uradni spletni strani nogometnega kluba FC Koper smo prebrali, da je s pripravami pričela prva ekipa. Kot so zapisali so jesenski prvaki tekmovanja EPNL priprave začeli pod vodstvom hrvaškega stratega Damirja Milinovića, ki je v prvem delu suvereno vodil ekipo na dvanajstih tekmah brez prejetega zadetka. Slednje bo verjetno tudi eden izmed ciljev koprske odprave v nadaljevanju prvenstva, kar bi zagotovo pomenilo svojevrsten rekord. Koprčani so opravili dva treninga, jutranjega so oddelali na igrišču, medtem ko so se na popoldanskem osredotočili na vaje za moč fitnessu. Zapisali so tudi, da je v prišlo tudi nekaj novih igralcev, ki se trenutno nahajajo na preizkušnji. Jasno pa je, da bo v nadaljevanju sezone koprski napad še močnejši. Na Bonifiko se namreč vrača Jaka Štromajer, ki bo ob doseganju zadetkov skrbel tudi, da bo svoje nogometno znanje pranašal na mlajše igralce v koprski nogometni akademiji.

Do začetka prvenstva, ki se bo pričelo 17. marca,  bodo koprčani odigrali tudi nekaj prijateljskih tekem. Več o terminih srečanjih bodo napisali  v prihajajočih dneh. Pred pričetkom prvenstva pa bodo rumeni imeli  še obračun v pokalnem tekmovanju MNZ Koper proti drugoligaški ekipi Cherrybox24 Tabor Sežana.

2 komentarji

    • Koper je naš on 10. 2. 2018 at 17:48

    Ekipa se bo enostavno morala formirati za višjo ligo. Jaka bo vsekakor koristen pri tem projektu, tako kakor Nenezič in še kdo drugi.

    • Tifozi1987 on 10. 2. 2018 at 12:49

    Jaka kapo dol!
    Dečko in pol!

Komentarji so onemogočeni.

EnglishSlovenian