Prijateljska tekma

Slika Vir FC Koper

Nogometna ekipa NK Kopra se je včeraj po nekaj odpovedih tekem verjetno zaradi slabega vremena v peti pripravljalni tekmi pomerila proti Plami iz Podgrada. Rumeni  so tudi tokrat bili zelo uspešni saj so kar sedemkrat zatresli mrežo ekipe, ki trenutno zaseda drugi mesto v primorski ligi.

FC Koper – NK Plama Podgrad 7:0 (3:0)
(Štromajer 2x, Stojadinović 2x, Tomić, Suzuki in Pirjevec)

Igrali so: Hasić, Petrović, Čavalić, Pirjevec, Šantić, Angov, Fatić, Tomić, Plazonja, Ramić, Štromajer. Igrali so še: Stojadinović, Suzuki, Beganović, Grlj.

Komentarji 3

  • opazovalec on 10. 3. 2018 at 9:34

  Urednik
  si podpornik kluba, ali si se kaj oglasil in vodstvu povedal mnenje o tem kaj si misliš kam so pripeljali naš klub, ma po tvojem mnenju in pripadnosti klubu kako bi morala postopati samoimenovana uprava in ali se ti zdi logično da samo v podtalnem, da ne uporabim ma..jskem Kopru ni že napočil čas, da se poberejo in da se stadionu izogbijajo doživotno, takoj naj odidejo in klub prepustijo ljudem, ki se na nogomet spoznajo in na delovanje klubov, da postavijo normalne temelje za delo v prihodnosti, sedanja garnitura bo namreč tudi v bodoče delala verjetno isto, saj je dokazala, da že tretje leto ne o nogometu, ne o poslovanju, ne o vodenju nima pojma
  Nikjer na svetu ni, da pokoplješ in uničiš klub in se kurčiš in obnašaš kot da se nič ni zgodilo, še naprej cuzajo javni denar – po mojem ga skozi plačo vračajo športnemu direktorju, imajo srečo, da je to pasiven Koper,, kajti mariborski ali olimpijini navijači, bi jim gate potegnili preko glave in dali brco v rit, kaj ima župan v časopisu govoriti, da nima nič s klubom, potem pa pove v naslednjem stavku, da smo fanta vsakokrat , ko je prisu iz prob vzeli nazaj, kdo koga tle farba….obstajajo pa tudi ženske, ki se na ogomet spoznajo za razliko od članice kraljevske družine …

  • Kanarin on 10. 3. 2018 at 8:01

  Kaj bodo zdaj končno odstranili oznako “B” iz imena ekipe, ki tekmuje v “šempio” ligi ? Ker t.i. ekipe A za ponovno igranje v 1.ligi pač ne bo, to je zdaj mislim da dokončno jasno – tudi vsem pametnjakovičem v klubu in na občini.

  • Starinavijač on 9. 3. 2018 at 12:59

  7:0 premagati Plamo Pidgrad……to lahko uspe samo udeležencu lige prvakov, ki je najmanj igral polfinale proti Barci ali Realu!

  “Čestitke“ vodstvu kozlov, vi imate new age vizijo!

  Zjebali ste naš klub!!!!

Komentarji so onemogočeni.

EnglishSlovenian