Pri kanarčkih spremembe

Zoran Zeljković kljub skromnemu šestemu mestu na lestvici Prve lige Telemach še naprej uživa zaupanje nadrejenih. Številni nogometaši pač ne. In po poročanju Sportkluba se je čistka na Bonifiki že začela, Koper naj bi se za sodelovanje zahvalil, kar osmim nogometašem!

Koper zapuščajo nekdanji reprezentant Rudi Požeg Vancaš, Wilkins Ochieng, Bright Edomwonyi, Žan Benedičič, Karlo Bilić, Matthias Fanimo, Milan Šimčak in Anis Jašaragić. Kot smo že nekajkrat poročali, bo Kopru v slovo pomahal tudi Adnan Golubović, ki mu poteče pogodba, nove pa ne bo podpisal.

Na izhodnih vratih je hkrati Omar Correia, ki je sicer zadovoljil pričakovanja Kopra, a zanj vlada veliko zanimanje in zdi se skoraj nemogoče, da ga primorski prvoligaš ne bi prodal in vsaj malce omilil “izpad prihodkov”, ki so nastali, ker se klub ni uvrstil v Evrop

Igralci seveda poleti ne bodo zgolj odhajali, marveč tudi prihajali. O tem smo že pisali: želja kluba so Adrian Zeljković, Jan Koprivec in Mark Pabai, ki so doslej igrali za Tabor, blizu vrnitvi domov je tudi mladi Enej Marsetič, ki mu bo v kratkem potekla pogodba s Parmo.

Povzeto po Planet nogomet

1 komentar

    • rumen on 24/05/2023 at 11:08

    Na izhodnih vratih bi moral biti rezen igralcev še kdo, vendar se bo kot kaže, trenutna žalost nadaljevala še naprej. Škoda, obeta se nova zahodna tribuna, toda za koga, navijačev, ki bi gledali tako ubogi Koper je vedno manj. Bo pa vsaj za kakšno mednarodno tekmo, če se nas bodo v NZS ob takem stanju kluba usmilili ter ne nazadnje za boljše čase, ki si jih Koper zasluži. Vemo, da bi vodstvo klub prodalo le, če bi ob tem kaj zaslužilo, kar je s tako mižerijo od nogometa verjetno misija nemogoče. Pomeni torej ….. potrpljenje je božja mast.

Komentarji so onemogočeni.