Prekletstvo pokala

“Kanarčki” so po dobri predstavi v sredo danes gostili Ptujsko Dravo in iztržili doma samo neodločen rezultat. Ni bilo tiste prave igre, ki smo jo pričakovali od Koprčanov, a resnici na ljubo so gostujoči igralci danes bili pretrd oreh, in da so dobra ekipa ter pokazali željo po ugodnem rezultatu. Koprčane je verjetno mogoče sredina tekma malo fizično in psihično utrudila, da ni bilo tiste prepotrebne svežine v igri. Premalo teka da, toda želje po zmagi ne, kajti poizkušali so vse a se danes na žalost žal ni izšlo. Koprčani so z tem rezultatom zopet drugi na prvenstveni lestvici ter zaostajajo za Radomljani le za eno točko.

Koper – Drava 1:1 (0:0)

Zadetki: Nermin Haljeta, 72′, Goran Galešić, 89′

Sodniki:Kovačič Darjan (glavni sodnik), Herženjak Eric (1. pomoč), Kranjc Tomaž (2. pomoč)
Delegat:Tomšič Roman
Št. gledalcev:300

Koper: Nenezić, Mišić, Guberac, Jelić Balta, Vršič (od 59. Meštrić), Badžim, Baša (od 80. Vekić), Žužek, Galešić, Hadžić, Štromajer (od 61. Bešir).

Drava: Curanović, Mate, Rešek, Bajrami, Melvan, Marcius, Haljeta, Novak, Brest (od 66. Turković), Kačinari (od 90. Ščamberger), Dedić.

Rumeni kartoni: Jelić Balta, Galešić; Brest.
Rdeči karton: /.

Vedeli smo, da bo težka, kajti po nepozabljivi predstavi proti Mariboru so se morali “kanarčki” prekleto potruditi, da so osvojili doma le točko, proti danes res dobri Dravi. Koprčani so se trudili , poizkusili vse in proti koncu z izenačujočim zadetkom še spreobrniti rezultat a preprosto danes ni šlo. Bili smo na žalost preveč anemični in mogoče izpraznjeni, in še dobro, da se je tako končalo. Ptujčani so namreč imeli aktiven rezultat skoraj vse do konca tekme, ko so po grobi napaki koprske obrambe zadeli in povedli. Omeniti pa še moramo, da so v prvem polčasu zadeli prečnik, v drugem pa je nekaj težav imel vratar Kopra, ko je žogo stežka ukrotila,med tem pa je ta zadela še vratnico. Je pa danes eden od boljših na rumeni strani Goran Galešič z izjemnim strelom iz prostega strela z več kot s tridesetih metrov zadel proti koncu tekme ter izenačil rezultat. Še enkrat se je pokazalo, da druga liga in od muh, potrebno bo tekati in se dokazovati vse do zadnje tekme prvenstva. Koper bo svojo naslednjo tekmo in priložnost zmage imel že v sredo proti ekipi iz Doba.

1 komentar

    • StariNavijač on 23/09/2019 at 5:56

    J…..a tudi to se zgodi, ni pa konec sveta. Slab dan in utrujenost od pokalne tekme sta pustila posledice.

    Ni pa izgovorov za naprej, čimprej se je potrebno odcepit od Radomlje vsaj na +6 točk in potem v miru pripeljati prvenstvo do konca…..to je edini pravi recept!

    Forza kanarčki

Komentarji so onemogočeni.

NK Koper 1920 - 2020 "