Predsednik je namignil novi vratar bo

Bivši vratar Rijeke in sedaj italijanskega Lazia naj Ivan Vargić ima še z Laziem sklenjeno pogodbo do poletja, in ker je povsem na stranskem tiru, se je odločil, da svojo nogometno pot presenetljivo nadaljuje v Kopru. Ni skrivnost, da kanarčki iščejo vratarsko okrepitev in prihod vratarja, ki je blestel pod taktirko Matjaža Keka leta 2016 v Rijeki je za naš klub dobrodošla. Predsednik kluba Anto Guberac nam je to možnost zaupal pred kratkim in mislim, da so težave na vratarskem mestu tako odpravljene. Opravljeni naj bi bili tudi pogovori in če v zadnjem trenutkov ne bo zapletov, bo že danes prišel v Koper in podpisal 1,5-letno pogodbo ter se pridružil treningom novih soigralcev.

Ivan Vargić

Vratar

Rojstvo: 15. marec 1987 (starost 32 let), Osijek, HrvaškaVišina: 1,92 mTeža: 90 kgTrenutno moštvo: S.S. Lazio.

Trener rimskega Lazia Simone Inzaghi nanj še vedno ne računa. Italijanski velikan ga je tako najprej posodil Rijeki, v pretekli sezoni je s statusom posojenega igralca branil mrežo ciprskega Anorthosisa, v serie A pa je dočakal njegov edini nastop 2017 proti Interju.

Timotej Dodlek

V nadaljevanju sezone bo v boju za napredovanje koprski ekipi pomagal tudi 30 letni vezist Timotej Dodlek.
Za prvo ekipo Maribora je v letih od 2007 do 2014 odigral kar 100 tekem. V svoji karieri pa je še igral za Nafto Šenčur Muro, Zavrč, do sedaj pa je bil član Fužinarja iz Raven na Koroškem.